Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black

Samsung Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black

Samsung S22 – mobilen for nye kreative uttrykk

1054691
NettlagerBestilt, ukjent leveringstid
Butikk:
 • 6,1 FHD+ AMOLED-skjerm
 • 12+50+10 mp trippelkamera med 30x SuperZoom
 • Nightography med Big Pixel Sensor for bedre mørkefotografering og -filming
 • Speil mobilen til din Windows-maskin
 • Samsung Knox beskytter din data
 • Fingeravtrykksleser med ultralyd + ansiktsgjenkjenning
9 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
Bordsstativ / Selfiestick BK15
Phone Stand Silver
9 818 NOK9 918 NOK
Galaxy S22 128GB 5G Phantom Black
BLINK 500 B6 (TX+TX+RX UC) 2 TO 1 - 2,4 GHZ KIT
Galaxy Buds Pro Black SM-R190
12 969 NOK

Galaxy S22 - 2022 flaggskipmobil fra Samsung! Telefonen har et design som er gjenkjennelig fra forgjengeren og flere av de populære funksjonene står igjen, men Samsung har videreutviklet kameraet. I S22 får du et trippelkamera med ultravidvinkel, enda bedre nattfotografering og 3x optisk zoom. Telefonen drives av Exynos 2200-prosessor og Android 12 med sjenerøs RAM og lagringsplass, samt et batteri med intelligent tilpasning til dine vaner og superrask lading. Dette gjør Samsung Galaxy S22 til et ekte kraftsenter uansett omstendigheter, og et smart verktøy for deg i ditt kreative uttrykk.

fordeler

 • 6,1" 1080 x 2340 piksler dynamisk AMOLED Infinity O-skjerm
 • 120 Hz skjermoppdatering for mer kompatibel visning og rulling
 • Vision Booster-teknologi for god sikt utendørs både midt på dagen og om natten
 • Corning Gorilla Glass Victus + foran og bak og aluminiumsramme
 • Android 12 med ONE UI 4.1
 • Trippelkamera med 3x optisk zoom
 • Opptil 8K video @ 24 fps eller 4K @ 60 fps
 • 10 MP selfie-kamera med Auto-HDR
 • Få tilgang til programmene dine direkte på PC-en
 • Stereohøyttalere med 32 bit / 384 kHz
 • 5G, WiFi 6, Blluetooth 5.2, GPS og NFC
 • USB-C 3.2 med USB OTG
 • Fingeravtrykkleser med ultralyd under skjermen
 • IP68 vanntett
 • Batteri med intelligent justering for lengre tid

Tre kameraer for enestående resultater

De tredoble bakkameraene og selfie-kameraet kommer med ny maskinvare- og programvareløsninger som gjør at du raskt fyller galleriet med bilder og filmer som kan deles. Kamerasettet på baksiden består av

 • 12 MP f / 2.2 13 mm 120 ° ultravidvinkel som utvider ditt førstepersonsperspektiv
 • 50 MP f / 1,8, 24 mm vidvinkel med Dual Pixel PDAF og optisk bildestabilisering
 • 10 MP f / 2.4 70 mm telefoto med 3x optisk zoom og optisk bildestabilisering

Tenk hva mange høydepunkter som skjer når det er mørkt. Galaxy S22 introduserer Nightography - nå kan du fange hendelser selv om natten. Den store pikselsensoren forstørrer pikslene for å slippe inn mer lys, mens Super Clear Glass toner ned refleksjoner i linsen – alt slik at nattbildene og -filmene dine blir nesten like skarpe som om dagen. Kameraet oppdager når det blir mørkt og starter den 23 % større pikselsensoren. Pikslene grupperer seg og danner en større piksel som tar inn mer lys og gjør bildene lysere. Og lavstøybehandling aktiveres da for å levere enda skarpere bilder. Store piksler = mer lys = lysere og skarpere bilder.
Nightography hjelper også når du vil fange materiale i bevegelse med automatisk bildefrekvens og Super Night Solution som renser opp støy i hvert bilde, og leverer høykvalitets og live-klipp enten du er under stjernene eller solen.

Flere kamerafunksjoner

Space Zoom
Zoom inn 3x, 30x eller et sted i mellom - du får alltid skarpe detaljer.

Auto Framing
Enten du beveger deg eller folk kommer og går i bildet, vil kameraet alltid fortsette å fokusere på å levere filmer som er verdt å dele.

Director's View
Bruk alle kameraene samtidig opch fange både hva som skjer og tankene dine. Bytt til en ny POV-vinkel og lagre originalene for et "director's cut".

En tagning
Alternativer? Jepp! Bruk opptil 20 sekunder med bilder og filmer og la galleriet fylles opp med forskjellige formater som stillbilder, loops, hyperlapse og mer.

Ta stillbilder fra video
Velg det perfekte stillbildet fra en bevegelig 8K-video. Da kan du ha både hendelsesforløpet lagret i et bevegelig bilde og det perfekte stillbildet til akkurat rett tid.Samsung Galaxy S22 med trippelkamera

Lyssterk skjerm med 120 Hz oppdatering

Galaxy S22 har en 6,1" stor Dynamic 2X AMOLED-skjerm med Vision Booster som er refleksjonens verste fiende og når kun opp til 1750 nits lysstyrke, og med en oppdateringsfrekvens på 120Hz oppdatering som revolusjonerer opplevelsen. Den raske oppdateringsfrekvensen gir en myk følelse og umiddelbar respons når du bruker skjermen, enten du blar, spiller eller skriver en melding. Skjermen er også dynamisk og styrer oppdateringsfrekvensen mellom 1 - 120 Hz avhengig av hva du gjør - og øker dermed batterilevetiden.

Skjermen gjengir farger på en mer levende måte enn før og med bedre lysstyrke enn noen gang kan du bruke smarttelefonen din når du vil, hvor du vil – selv utendørs i sterkt solskinn. For øynenes skyld tilpasser skjermen seg automatisk, for å bruke minst mulig blått lys – også på dagtid. I tillegg er det et blålysfilter som eliminerer det blå lyset maksimalt, som du enkelt kan skru på når du vil.

Bedre ytelse og batterilevetid

Opplev den raskeste prosessoren til dags dato i en Samsung Galaxy. Enten du oppdaterer vloggen din, spiller hele natten eller blar i sosiale medier, får 4nm-prosessoren alt til å flyte jevnt.

Batteriet tilpasser seg intelligent til hvordan du bruker mobilen og varer lenger enn 24 timer. Nyt superrask lading via USB-C eller trådløs lading. Du kan også låne litt strøm av en venn eller lade Galaxy Buds eller Galaxy Watch med trådløs omvendt lading på baksiden av telefonen.

Ta mobilen til en stor skjerm

Få tilgang til programmene dine direkte på PC-en. Bruk de nyeste appene for å få tilgang til de tre siste appene du har brukt for rask tilgang til skrivebordet ditt. Brukere må koble sine Samsung Galaxy-telefoner til sin Windows 10-datamaskin via "Link to Windows" på telefonen og mobilappen din på PC-en, følg installasjonsinstruksjonene, inkludert å være logget på samme Microsoft-konto. Link til Windows er forhåndsinstallert på utvalgte Samsung Galaxy-enheter. Noen koblinger til Windows-funksjoner kan kreve at Samsung Galaxy-telefoner er på og koblet til det samme Wi-Fi-nettverket som datamaskinen din.

Gi nattvideoene dine den plassen på TVen de fortjener. Bruk Smart View til å caste til TV-en din og enten speile telefonen eller fortsette å bruke andre apper uten å avbryte showet.

Sikret av Knox

Samsung Knox tilbyr omfattende sikkerhet og kraftige administrasjonsfunksjoner for komplekse IT-policykrav. Den beskytter telefonen fra brikkenivå og oppover med Knox Vault som kombinerer en sikker prosessor, minne og høynivåbeskyttelsesprotokoller som beskytter dataene dine mot ondsinnede trusler. Samsung Knox overgår kjernefunksjonene i Android Enterprise med forbedrede granulære håndteringsmuligheter slik at du kan administrere arbeidsenheter, eller til og med tilpasse uadministrerte enheter fleksibelt.

Leveres med

 • Samsung Galaxy S22 5G
 • USB-C-kabel
 • Verktøy for simkortbytteTeknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.