Samsung Galaxy Watch4 44mm BT Green
Samsung Galaxy Watch4 44mm BT Green
Samsung Galaxy Watch4 44mm BT Green
Samsung Galaxy Watch4 44mm BT Green
Samsung Galaxy Watch4 44mm BT Green
Samsung Galaxy Watch4 44mm BT Green

Samsung Galaxy Watch4 44mm BT Green

Galaxy Watch4 44mm – praktisk smartklokke med smarte funksjoner

1052446
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • Bluetooth / WiFi / NFC / GPS
 • Få live view av mobilkameraet ditt på klokkeskjermen
 • Kompatibel med Android-mobiler
 • Få varsler og kalenderpåminnelse på håndleddet
 • Helseovervåking og søvnopptak
 • Støtter over 90 forskjellige treningsformer

Velg farge

2 989 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Galaxy Watch4 44mm BT Green
Dual USB strømadapter 230V 4,8A 24W
Galaxy Buds Pro Black SM-R190
4 798 NOK

Bruksmessig er Samsung Galaxy Watch4 en krysning mellom Watch3 og Watch Active2, samtidig som det er en videreutvikling med enda flere og smartere funksjoner enn tidligere. Samsungs nye smartklokke samler et vell av data om deg, kroppen din og helsen din og hjelper deg å tenke jevnere og sunnere. I tillegg til alle treningsfunksjoner hjelper klokken deg til en enklere hverdag ved å holde styr på hva som skjer i mobilen din og dermed i livet ditt, alt fra kalenderpåminnelser, meldinger og oppringninger til å lette vlogging gjennom livevisning fra din mobil - direkte på håndleddet.

Fordeler og funksjoner ved Galaxy Watch4

 • 44 mm kasse i aluminium
 • Sportsstropper i fluorelastomer
 • 1,4" sAMOLED-skjerm med touch bezel ("pekeramme")
 • Skjerm dekket med Gorilla® Glass DX
 • Mange urskiver å velge mellom for en personlig stil
 • Støtte for mange tredjepartsapper
 • Koble til Bluetooth-hodetelefoner og kontroller musikken fra klokken
 • Betal direkte på klokken med Samung Pay eller Google Pay
 • 361 mAh batteri med trådløs lading (Qi)
 • Mikrofon og høyttalere
 • Akselerometer 32G, gyro, barometer og kompass
 • Måler hjertefrekvens (8PD), EKG, blodtrykk og BIA (kroppssammensetning)
 • Avansert søvnanalyse
 • Motta varsler fra mobilen din og se hvem som ringer

Klokke med personlig design og slitesterk konstruksjon

Galaxy Watch4 kommer i et stilig, nedstrippet design med en strømlinjeformet metallramme i Armour-aluminium. Med det stilige eksteriøret og de fleksible funksjonene er den klar for alt du gjør, uansett dag og sted. Skjermen kan tilpasses din stil og personlighet. Velg mellom mange urskiver med analog eller digital klokkevisning, utallige forskjellige bakgrunner, fonter og farger. Alt for at du skal kunne tilpasse stilen etter smak, vær eller anledning. Du kan også gi skiven mer karakter med AR-emojier, eller la animert grafikk gjenspeile aktiviteten din – for eksempel hvis du løper eller hører på musikk. Du bestemmer selv om du vil at skjermen alltid skal være på eller om den slås av automatisk for å slås på bare når du løfter armen.

Klokken er bygget for å kunne holde tritt med deg. Galaxy Watch4 oppfyller stangen for både IP68 (støv- og vannbestandig ned til 1,5 meter), 5ATM (tåler vanntrykk tilsvarende 50 meters dybde) og MIL-STD-810G (militær standard for holdbarhet).

Samsung Galaxy Watch4 44 mm med Bluetooth

Mange apper

Som den første smartklokken med Wear OS drevet av Samsung, gir Galaxy Watch4 deg jevn, sømløs tilgang til favorittappene dine. Og utvalget av apper er stort: Alt fra musikk til trening og helseapper er nå enda nærmere for hånden. Spill spill, forbedre golfhandikappet ditt, ta opp talememoer eller få en kalkulator på håndleddet – det er noe for enhver smak. Du ruller jevnt gjennom alle skjermer og apper ved å sveipe fingeren lett langs den ytre rammen av skjermen, med Samsungs berøringsramme.

GPS uten telefon

Klokken har flere trådløse tilkoblinger, som Bluetooth, WiFi og NFC. Den innebygde GPS-en kan brukes uten å være avhengig av telefonen din. Perfekt når du er ute på location og vil markere et nytt favorittsted. Få hjelp fra Google Maps eller en annen navigasjonsapp fra Galaxy Store.

Se mobilkameraet gjennom klokken

Vil du vlogge eller kanskje sende direkte når du er ute og jobber? Sett opp Galaxy-mobilen med stativ og bruk en kamera-app i klokken for å styre mobilkameraet direkte fra håndleddet. På klokkeskjermen får du live-visning av mobilens kamera, kan bytte mellom bak- og frontkamera og til og med bruke berøringsfokus for å sette fokus på rett sted. Ta så et kort eller start et filmopptak selv når du ikke får tak i mobiltelefonen. På denne måten kan du la dine følgere bli med under den tidlige morgenøkten fra fototeltet eller bli med deg i studioet.

Avanserte målere for søvn og helse

Søvnmåleren overvåker og analyserer de forskjellige søvnstadiene dine når du sover eller hviler. Med forbedrede målevalg kan du se alt fra oksygeninnholdet i blodet og snorkingen din (hvis du i det hele tatt snorker, altså). I tillegg får du avansert innsikt fra National Sleep Foundation, for bedre søvnkvalitet og varighet.
Blodtrykksmåleren måler blodtrykket ditt ved hjelp av en optisk pulsmåler, kjent som en PPG-sensor, og EKG-en måles ved hjelp av en elektronisk pulsmåler.

Treningskompisen din på armen

Spor aktivitetene og helsedataene dine på klokken og mobilen. Tell skritt og kalorier; hold deg på sporet ved hjelp av den innebygde GPS-en. Galaxy Watch4 registrerer din fysiske aktivitet for å kunne følge rutinene dine – og den støtter over 90 ulike treningsformer for å kunne gi deg en så nøyaktig rapport som mulig.

Leveres med

 • Samsung Galaxy Watch4 44mm inkl armbånd
 • Ladekabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.