Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black
Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black
Artikkelnummer: 1052451

Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black

Galaxy Watch4 Classic 46 mm – solid smartklokke med eSIM

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • 46 mm – LTE (eSIM) / Bluetooth / WiFi / NFC og GPS
 • Last ned apper og urskiver
 • Se live view fra mobilkameraet på klokkeskjermen

Velg farge

4 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Galaxy Watch4 Classic 46mm LTE Black
Dual USB strømadapter 230V 4,8A 24W
Galaxy Buds Pro Black SM-R190
6 199 NOK

Galaxy Watch4 Classic er den mer omfattende varianten av Samsungs Watch4-serie. Denne klokken har en størrelse på 46 mm og innebygd støtte for eSIM- og LTE-tilkobling slik at du kan bruke mobilfunksjoner selv uten Android-smarttelefonen din i nærheten. Watch4 Classic har en kasse i rustfritt stål med en roterende ramme for å kunne kontrollere og bla mellom ulike funksjoner på sAMOLED-skjermen. Galaxy Watch4 Classic er full av smarte funksjoner for å gjøre det enklere for deg, alt fra varsler fra mobilen til helseovervåking til GPS-navigasjon til kontroll av mobilkameraet direkte fra håndleddet.

Fordeler

 • 46 mm kasse i rustfritt stål
 • Ridge Sport-armbånd i fluorelastomer
 • 1,4" sAMOLED-skjerm med roterende boett
 • Skjerm dekket med Gorilla® Glass DX
 • Mange urskiver å velge mellom for en personlig stil
 • Støtte for mange tredjepartsapper
 • 4G / LTE-tilkobling via eSIM (abonnementskostnad kommer i tillegg)
 • Koble til Bluetooth-hodetelefoner og kontroller musikken fra klokken
 • Betal direkte på klokken med Samung Pay eller Google Pay
 • 361 mAh batteri med trådløs lading (Qi)
 • Mikrofon og høyttalere
 • Akselerometer 32G, gyro, barometer og kompass
 • Måler hjertefrekvens (8PD), EKG, blodtrykk og BIA (kroppssammensetning)
 • Avansert søvnanalyse
 • Motta varsler fra mobilen din og se hvem som ringer

Smartklokke med klassisk design og slitesterk konstruksjon

Galaxy Watch4 Classic har et klassisk og tidløst design med en eksklusiv følelse og full av funksjonalitet. Dekselet i rustfritt stål kan roteres for å kontrollere den høyoppløselige sAMOLED-skjermen, som også kan tilpasses din spesielle stil og personlighet. Velg mellom mange urskiver med analog eller digital klokkevisning, utallige forskjellige bakgrunner, fonter og farger. Alt for at du skal kunne tilpasse stilen etter smak, vær eller anledning. Du kan også gi skiven mer karakter med AR-emojier, eller la animert grafikk gjenspeile aktiviteten din – for eksempel hvis du løper eller hører på musikk. Du bestemmer selv om du vil at skjermen alltid skal være på eller om den slås av automatisk for å slås på bare når du løfter armen.

Klokken er bygget for å kunne holde tritt med deg. Galaxy Watch4 Classic oppfyller stangen for både IP68 (støv- og vannbestandig ned til 1,5 meter), 5ATM (tåler vanntrykk tilsvarende 50 meters dybde) og MIL-STD-810G (militær standard for holdbarhet).

Alltid tilkoblet eSIM

Watch4 Classic LTE har innebygget støtte for 4G / LTE med elektronisk SIM-kort, eSIM. Dette gjør at du alltid kan være tilkoblet og uavhengig av å alltid ha med deg mobiltelefonen. Med eSIM kan du fortsette å ringe, sende tekstmeldinger, bruke apper som Google Pay, Google Maps og mer (abonnementskostnad kommer i tillegg).Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm med LTE eSIM og Bluetooth

Mange apper

Som den første smartklokken med Wear OS drevet av Samsung, gir Galaxy Watch4 Classic deg jevn, sømløs tilgang til favorittappene dine. Og utvalget av apper er stort: Alt fra musikk til trening og helseapper er nå enda nærmere for hånden. Spill spill, forbedre golfhandikappet ditt, ta opp talememoer eller få en kalkulator på håndleddet – det er noe for enhver smak.

GPS uten telefon

Klokken har flere trådløse tilkoblinger, som Bluetooth, WiFi og NFC. Den innebygde GPS-en kan brukes uten å være avhengig av telefonen din. Perfekt når du er ute på location og vil markere et nytt favorittsted. Få hjelp fra Google Maps eller en annen navigasjonsapp fra Galaxy Store.

Se mobilkameraet gjennom klokken

Vil du vlogge eller kanskje sende direkte når du er ute og jobber? Sett opp Galaxy-mobilen med stativ og bruk en kamera-app i klokken for å styre mobilkameraet direkte fra håndleddet. På klokkeskjermen får du live-visning av mobilens kamera, kan bytte mellom bak- og frontkamera og til og med bruke berøringsfokus for å sette fokus på rett sted. Ta så et kort eller start et filmopptak selv når du ikke får tak i mobiltelefonen. På denne måten kan du la følgerne dine bli med under den tidlige morgenøkten fra fototeltet eller bli med deg i studioet.

Avanserte målere for søvn og helse

Søvnmåleren overvåker og analyserer de forskjellige søvnstadiene dine når du sover eller hviler. Med forbedrede målevalg kan du se alt fra oksygeninnholdet i blodet og snorkingen din (hvis du i det hele tatt snorker, altså). I tillegg får du avansert innsikt fra National Sleep Foundation, for bedre søvnkvalitet og varighet.
Blodtrykksmåleren måler blodtrykket ditt ved hjelp av en optisk pulsmåler, kjent som en PPG-sensor, og EKG-en måles ved hjelp av en elektronisk pulsmåler.

Treningskompisen din på armen

Spor aktivitetene og helsedataene dine på klokken og mobilen. Telle skritt og kalorier; hold deg på sporet ved hjelp av den innebygde GPS-en. Galaxy Watch4 Classic registrerer din fysiske aktivitet for å kunne følge rutinene dine – og den støtter over 90 ulike treningsformer for å kunne gi deg en så nøyaktig rapport som mulig.

Leveres med

 • Samsung Galaxy Watch4 Classic 46 mm LTE inkl Ridge Sport armbånd
 • Ladekabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.