Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Minnekort Secure Digital Micro 32GB SDHC Extreme

Sandisk Minnekort Secure Digital Micro 32GB SDHC Extreme

1034326
299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sandisk MicroSD Extreme Pro 100MB/s

Raskt minnekort for mobile enheter og actionkameraer. Bygget for å klare 4K-video og harde tak. Tåler vann, tøffe temperaturer og støt, slik at selv om kameraet/mobilen din ikke skulle overleve vil minnekortet gjøre det. RescuePRO Deluxe Datarecovery inkludert.

Fordeler:

  • Opp til 100 MB / s lesehastighet
  • Opp til 90 MB / s skrivehastíghet
  • 4K UHD og Full HD-Video
  • Klasse 10, App Performance Class 1 (A1) (2) Video Speed Class 30 (V30) (4), UHS Speed Class 3 (U3)

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.