Audio adapter microphone kit

Saramonic Audio adapter microphone kit

1032251
3 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Saramonic Audio Adapter Microphone Kit

Saramonic Audio Adapter Microphone Kit er en jevn to-kanals XLR-lydmikser med en shotgun mic for DSLR.

Fordeler:

  • To balanserte XLR-innganger
  • To sanntids lydnivåkontroller
  • Tre gain-nivåer (0dB, 10dB, 20dB)
  • LINE/MIC/48V PH-vekslere
  • Standard blitsskomontering
  • Low-cut (150Hz)
  • LED-indikator
  • 3,5mm utgang

Med tilgang til to XLR-innganger kan du bruke opp til to profesjonelle mikrofoner samtidig. Pakken leveres med en shotgun-mikrofon som kan monteres direkte på adapteren, eller brukes med en lenger kabel eller trådløs sender + mottaker dersom du ønsker å sette den på et annet sted. I tillegg til festet for mikrofoner finnes det også en normal blitssko, perfekt for å montere en mottaker eller en lampe. Via to knotter kan du stille nivået for hver mikrofon, og du ser lydnivået direkte i kameradisplayet.

Saramonic Audio Adapter kobles enkelt til kameraet med en 3,5mm tilkobling, slik at lyden spilles direkte inn i kameraets videofil. Ingen ettersynkronisering trengs. Når adapteret spiller direkte inn på kameraet og ikke har noe eget minne for opptak kreves det at kameraet har en 3,5mm mikrofoninngang.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.