Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter
Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter
Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter
Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter
Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter
Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter
Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter
Artikkelnummer: 1051052

Saramonic Blink 500 Pro B6 - USB C Receiver + 2 TX transmitter

Trådløs mikrofonpakke med USB-C + 2 sendere

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Mottaker med USB-C kontakt + trådløs mikrofon
 • Rekkevidde opptil 100 meter
 • Sender med OLED-display

Velg variant

2 589 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Blink500 Pro er den oppdaterte utgaven av Saramonics populære trådløse mikrofonsett med USB-C-kontakt for mobile enheter og datamaskiner. Blink 500 Pro B5 og B6 har en mottaker med USB-C-kontakt for å koble direkte til datamaskin eller mobile enheter, for eksempel Android-mobil eller nettbrett. En ekstern mikrofon gir deg betydelig bedre lyd under lyd- og filmopptak med telefonen eller datamaskinen, og kan brukes til alt fra filmproduksjon til digitale møter. En trådløs sender er festet til klærne og er perfekt for intervjuer, vloggere, Youtubere, direktesendinger eller filmer på daglig basis. Den oppgraderte Blink500 Pro har både OLED-skjerm, lengre rekkevidde og bedre batterilevetid. Saramonic har ganske enkelt gjort det enda enklere og jevnere å få virkelig god lydopptak på alle filmopptak med mobile enheter.

Hva er nytt i Blink500 Pro?

Saramonic Blink 500 Pro er neste generasjon av deres svært populære trådløse myggmikrofonsett. Den har en oppdatert design, sender med OLED-skjerm, lengre batterilevetid og utvidet rekkevidde samt økt lydkvalitet. Senderne er små nok til å festes til genseren eller jakken og vil fungere som en mikrofon som den er, eller de kan legges i lommen og kobles til en myggmikrofon takket være 3,5 mm-kontakten. Pakken inkluderer myggmikrofoner med både puffbeskyttelse og vindbeskyttelse, 3,5 mm kabler og ladepose.

Hva er forskjellen mellom Blink500 Pro B5 og B6?

Blink 500 Pro består av en mottaker som kan håndtere opptil to sendere samtidig; B5 inkluderer en mottaker og en TX-sender/mikrofon, og B6 har én mottaker og to TX-sendere/mikrofoner. Mottakeren har en USB-C-kontakt og er koblet direkte til mobilen, nettbrettet eller datamaskinen uten kabel, og kobles deretter trådløst til senderen eller senderne via 2,4 GHz.

Modell Mottaker RXDi Sender TX
Blink 500 Pro B5 1 st 1 st
Blink 500 Pro B6 1 st 2 st

Lett og kompakt mikrofonsystem for mobiltelefoner og datamaskiner

Dette kompakte trådløse mikrofonsystemet er egnet for innspilling av video og lyd med mobiltelefonen eller videosamtaler på datamaskinen. Blink 500 Pro er et av de minste systemene du kan bruke som leverer lyd i imponerende kvalitet. Dette er ideelt for de som er filmskapere, journalister, vloggere, YouTube-skapere eller hvis du lager innhold for ditt eller selskapets nettsted og bruker mobiltelefonen din til å filme med, eller for å lage rene lydopptak.

Dette er et sett som det bare tar noen få sekunder før du kobler til og starter opp. RXDi-mottakeren har en USB-C-utgang for å koble direkte til en USB-C-port, mens clip-on-senderen har en innebygd mikrofon og er festet til klærne til personen eller personene som skal snakke.

Fleksible mikrofonsendere

Flash 500 Pro TX-sendere er veldig kompakte og lette, men leverer profesjonell lyd av høy kvalitet, uansett hvordan du vil bruke dem. De har en innebygd strålemikrofon med en imponerende følsomhet på -39 dB. Du får dynamisk, krystallklar lydkvalitet direkte via senderen som du enkelt kan feste til skjorten, kragen eller jakken, men likevel allsidig nok til å plasseres på et bord eller podie.

Ønsker du en enda mer diskret mikrofonløsning, er det mulig å koble til de medfølgende rundstrålende SR-M1 lavaliermikrofonene. TX-senderne fungerer også som tradisjonelle lommesendere takket være en 3,5 mm plugg, og senderen kan legges i lommen eller festes til midjen. Nesten alle 3,5 mm myggmikrofoner eller annen mikrofonløsning, for eksempel hodetelefoner med standard TRS-utgangsarbeid og justerbar mikrofonforsterkning sikrer perfekte nivåer hver gang.

Den splitter nye OLED-skjermen på TX-senderne gir informasjon som batterinivå, mottakskvalitet og lydnivå.

Kompakt og kraftig mikrofonsystem

Til tross for sin lille størrelse er rekkevidden opptil 100 meter og batterilevetiden til mikrofonene når opptil 8 timer, noe som gir deg friheten til å jobbe med gjennom hele arbeidsdagen. Den medfølgende ladevesken gir ekstra sikkerhet, både når det gjelder lagring og transport, og har også et oppladbart internt batteri som lar deg lade mikrofonsystemet hvor som helst. Perfekt for innholdskapere som alltid er på farten. Senderen kan lades separat med mikro-USB, eller når den plasseres i vesken. Vesken er ladet med USB-C. Du kan også lade vesken med en USB-powerbank i tilfelle du ikke har tilgang til stikkontakter.

Med 3,5 mm hodetelefoner kan du overvåke lyden i sanntid, selv om enheten ikke har hodetelefonutgang. RX har en svært ettertraktet valgbar mono/stereo utgangsinnstilling, som lar deg spille inn hver mikrofon til separate kanaler.

Leveres med

 • Blink500 Pro RXDi-mottaker med USB-C-kontakt
 • Blink500 Pro TX-sender med OLED-skjerm og innebygd mikrofon
 • Blink500 Pro ladeveske
 • Oppbevaringsveske
 • 30,5 cm gullbelagt USB-C til USB-A ladekabel
 • 30,5 cm gullbelagt mikro-USB til USB-A-ladekabel
 • SR-M1 Omnidireksjonell lavaliermikrofon
 • Lavalier-mikrofon med alligatorklemme for TX-sender
 • Puffbeskyttelse
 • Garantikort
 • Brukerhåndbok
B5 leveres med 1x TX-sender, laviermikrofon og puff/vindbeskytter, B6 leveres med 2x TX-sendere, laviermikrofoner og puff/vindbeskytter
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK