Kampanje

Stereokabel til UwMic / UwMic 9

Saramonic Stereokabel til UwMic / UwMic 9

1032030
255,20 NOK319 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Saramonic 20%

Gå til kampanjen
Bestillingsvare

Verdipakke

Stereokabel til UwMic / UwMic 9
Red Whips 12-pack
Kabelbånd x3
409,20 NOK473 NOK

Stereokabel for Saramonic UwMic9 / UwMic.

Stereokabel for Saramoic UwMic9 TX9/RX9 med to kanaler.

Gir deg sto stk XLR-kanaler fra to forskjellige TX9-sendere via en tokanals RX9-mottaker. Dette gjør at man kan få separate lydspor for de ulike senderne. Bra hvis du for eksempel ønsker å justere lydnivået fra en av senderne når man redigerer materialet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.