Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Satechi MacBook Accessories kit
Artikkelnummer: 1057466

Satechi MacBook Accessories kit

Tilbehørspakke for MacBook

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Laptopstativ med justerbar høyde
 • Mus og tastatur med kommandoknapp
 • USB-C-hub med mange porter
2 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tilbehørspakke for MacBook med bærbart stativ, USB-C-hub og mus og tastatur. Perfekt for de som vil koble MacBook til den eksterne skjermen på hjemmekontoret. Musen og tastaturet er tilpasset spesielt for Mac med den unike kommandoknappen. USB-C-huben har mange porter inkludert leser for SD- og Micro-SD-kort og Ethernet-kabel. Det stilige laptopstativet i aluminium gjør at laptopen havner i synsfeltet ditt og sparer plass på skrivebordet.

Fordeler

 • Ergonomisk stativ med justerbar høyde og vinkel
 • Silikonputer som hindrer stativet i å bevege seg og den bærbare datamaskinen fra å skli av
 • USB-hub med 60W strømforsyning
 • Tastatur med justerbare bakgrunnsbelyste taster
 • Utvidet tastaturoppsett med en numerisk del
 • MacOS funksjonstaster
 • Mus og tastatur med USB-C-lading

Alogic Elite Justerbar Laptop Riser

Ergonomisk laptopstativ fra Alogic som kan heves og senkes. Laptopstativet er designet for å passe Macbooks og fungerer like godt med andre bærbare datamaskiner. Beskytt nakken mot tretthet og skader gjennom en god ergonomisk holdning under lange timer foran datamaskinen. Laget av slitesterk aluminium som gir lengre levetid ved daglig slitasje. Med silikonputene under og rundt stativet vil ikke den bærbare datamaskinen gli av og den holder seg godt på plass med et godt grep på skrivebordet.

Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet-adapter

En ultraportabel USB-C-hub hvor du får en sømløs kombinasjon av syv porter i én kompakt enhet. Gigabit Ethernet, 4K HDMI (60Hz) og USB-C med støtte for strømforsyning er bare noen av portene som gjør det enkelt for deg å koble til alt utstyret ditt. Den har en enkel plug and play-design og stilig aluminiumsfinish. Ta med deg arbeidsplassen din når du er på farten eller få et ryddig og stilig skrivebord hjemme eller på kontoret.

Satechi X3

Uansett om du jobber på kontoret eller hjemme, er Satechi X3 det opplagte valget for din moderne arbeidsplass. Det er et trådløst og bakgrunnsbelyst Bluetooth-tastatur designet for Mac-brukere med hurtigtaster optimalisert for Apple-enheter. Den har en utvidet layout med et numerisk tastatur og muligheten til å koble til opptil fire enheter via Bluetooth. Alt dette pakket i en ultratynn, stilig og minimalistisk design.

Satechi M1

Satechi M1 trådløs mus er en moderne mus med ergonomisk design og er helt trådløs via Bluetooth. Den har en rekkevidde på opptil 10 meter med optiske sensorer som åpnes for enkelt å fjernstyre enheten din. USB-C-porten gjør det enkelt å lade musen, og en USB-C til USB-A-kabel er inkludert.

Leveres med

 • Alogic Elite Justerbar Laptop Riser
  • Instruksjoner for bruk
 • Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet-adapter
 • Satechi X3 trådløst tastatur
  • USB-C ladekabel
 • Satechi M1 Bluetooth-mus
  • USB-C til USB-A-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen