Satechi Pro Hub Max, Silver
Satechi Pro Hub Max, Silver
Satechi Pro Hub Max, Silver
Artikkelnummer: 1056281

Satechi Pro Hub Max, Silver

Kompakt USB-C-hub for MacBook Pro (2021)

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Koble til USB-C-portene på MacBook Pro
 • Flere porter i kompakt format
 • USB-C PD-port, HDMI 4K, USB-A, Ethernet

Velg farge

999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Satechi Pro hub Max er spesialdesignet for din MacBook Pro. Med sin kompakte størrelse og flere tilkoblingsmuligheter er den din perfekte følgesvenn i vesken. Den har USB-C PD-port som støtter opptil 6K 60Hz skjerm med 96W lading og 10GB/s dataoverføring. Denne USB-adapteren gir deg flere porter der du kan koble til alle eksterne enheter og åpner for mange muligheter med MacBook.

Tilkoblinger

 • 1x HDMI (opptil 4K 60Hz)
 • 1x USB-C PD (opptil 40 GB/s data, 87W strøm og 6K 60Hz videosignal)
 • 2x USB-A (opptil 5 GB/s)
 • 1x USB-C (ingen strøm og videosignal)
 • 1x SD- og microSD-kortleser
 • 1x Ethernet-kontakt
 • 1x 3,5 mm lydport

Satechi Pro Hub Max

Flere porter – flere muligheter

Satechi Pro hub Max lar deg bruke alt utstyret ditt overalt. Den har USB-C PD-port for kontinuerlig lading og rask dataoverføring mens du har tilgang til USB 3.0-porter, SD/microSD-kortleser, 4K HDMI og en USB-C-dataport.

HDMI 4K for skarp video

HDMI-porten gir deg skarp, høyoppløselig video til 4K-skjermen. Koble enkelt en HDMI-kabel fra adapteren til den eksterne skjermen for et klart og skarpt bilde. Tilkoblingen krever en direkte HDMI til HDMI-tilkobling.

USB-C strømforsyning

Satechi Pro-hub har en USB-C PD-port som støtter dataoverføring med hastigheter på opptil 40 GB/s og lading for 2021 MacBook Pro M1 Pro og Max. Nyt 6K-videoutgang eller koble til to skjermer for krystallklar 4K-oppløsning.

En ekstra USB-C

I tillegg til USB-C PD-porten kommer Satechi Pro-huben også med en ekstra USB-C-port, som har dataoverføring med hastigheter på opptil 5 GB/s. Vær imidlertid oppmerksom på at denne porten ikke støtter pass-through-lading for MacBook Pro, men kan kun brukes til dataoverføring.

Passer til

 • MacBook Pro M1, M1 Pro, M1 Max (2021)

Leveres med

 • Satechi USB-C Pro Hub Max
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.