Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch
Artikkelnummer: 1052421

Seetec monitor FS215-S4K 21.5 inch

Lyssterk 21,5" skjerm med full HD-oppløsning

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 25" skjerm med full HD-oppløsning
 • Innebygde LED-indikatorer (røde, grønne, gule)
 • Pixel til Pixel
12 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SEETEC monitor FS215-S4K 21,5” er en Full HD Broadcast Studio Monitor med støtte for 4K HDMI input/loop-out, høy stabilitet og pålitelighet for kringkastingskontrollrom, overføringsfasiliteter, TV-nyhetsproduksjon og produksjonsredigeringsområder.

Fordeler

 • Peaking Focus Assist
 • Pixel til Pixel
 • Midtmarkør
 • Skjermmarkør (80 %, 85 %, 90 %, 93 %, 96 %, 2,35:1)
 • Innebygde LED-indikatorer (røde, grønne, gule)
 • Zoom
 • Frys bildet
 • Skjermrotasjon

Full HD-oppløsning

Opplev Full HD 1080P med klarere og skarpere detaljer og kraftige fargeskjermfunksjoner, det du ser er virkelig det du får! Den store 21,5-tommers skjermen gjør at du enkelt kan se hver piksel.

Nøyaktig fargegjengivelse

SEETEC-skjermen støtter ITU-standarder og HD-video Rec.709 for et konsistent fargerom og avansert bildebehandlingsteknologi slik at bildet presenteres tydelig mens fargen er ekstremt naturlig, for å sikre nøyaktig fargegjengivelse. Den gjør det mulig for brukere å nøyaktig evaluere kvaliteten på ulike inngangsvideosignaler.

Innovativ OSD-operasjon

Fire enkle tastatursnarveier: F1, F2, F3 og F4 for rask tilgang til funksjonene du trenger som Peaking, Pixel to Pixel, Camera Mode, Center Marker, Screen Marker og andre funksjoner som du enkelt kan aktivere med bare ett knappetrykk.

Profesjonell monitorering

SEETEC FS215-S4K er en skjerm av utrolig høy kvalitet som er allsidig nok til å brukes fra kringkastingsanlegget, mobil direkteproduksjon eller på settet for spillefilmproduksjon! Skjermen kommer med 3G/HD/SD-SDI, HDMI, Audio, Video, RS485, DVI-I innganger. Flere inngangsformater for å dekke alle HD, SD, analog videosignalinngang og skjermbehov.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK