Seetec Videomonitor Atem156 15,6"
Seetec Videomonitor Atem156 15,6"
Seetec Videomonitor Atem156 15,6"
Seetec Videomonitor Atem156 15,6"
Seetec Videomonitor Atem156 15,6"
Artikkelnummer: 1049387

Seetec Videomonitor Atem156 15,6"

Multiview-monitor som passer perfekt til ATEM Mini

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Fire innganger og utganger
 • Multiview, dual-view og single view
 • Fabrikkalibrert i henhold til Rec.709
6 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Multiview-monitor som passer perfekt til ATEM Mini

ATEM156-monitoren fra Seetec er spesialdesignet for bruk med Blackmagic Designs ATEM Mini bildemikser. Med sine fire innganger og utganger kan du få en multiview av dine fire videokilder og sende disse videre til de fire inngangene på ATEM Mini. Du kan selvfølgelig også videresende til andre opptaksenheter eller strømmeenheter hvis du ønsker det. ATEM 156 kan også vise to kilder samtidig eller kun én kilde hvis du ønsker et ekstra klart bilde. Monitoren har også hjelpefunksjoner som focus peaking, false colours og zoomfunksjon.

Fordeler

 • Fire innganger og utganger
 • Multiview, dual-view og single view
 • Fabrikkkalibrert i henhold til Rec.709
 • Dedikerte funksjonstaster
 • Strømforsyning via adapter eller V-montert batteri
 • Monteres på stativ eller med VESA-feste

Fire innganger og utganger

Koble fire kameraer, datamaskiner eller annet HDMI-utstyr til de fire inngangene på skjermen og send dem samtidig videre til bildemikseren din via separate utganger. På en bildemikser som ikke støtter multiview, som ATEM Mini fra Blackmagic, er det et veldig godt tilbehør for å kunne se alle videokildene dine samtidig. Du kan velge å se alle fire kildene, to kilder i "dual-view" eller bare se én videokilde på en stor skjerm. Dette hjelper deg i bildemiksingen din og du slipper å gjøre såkalte «blind cuts», altså bytte til kamera uten å vite hvordan bildet vil se ut.

Fabrikkkalibrert i henhold til Rec.709

Skjermen kommer fargekalibrert fra fabrikk i henhold til Rec.709-standarden. Fargene du ser er derfor korrekte og du kan stole på at det blir riktig gjengivelse i livestreamen din.

Dedikerte funksjonstaster

Du kan enkelt få tilgang til videokilden på skjermen via de dedikerte funksjonsknappene. Du har også mulighet til å tilpasse funksjonen til knappene til det du ønsker.

Fleksibel strømforsyning

ATEM156 kan enten drives av den medfølgende strømadapteren, eller du kan bruke et V-montert batteri når du er ute i felten og ikke har tilgang til strøm.

Enkel installasjon via 1/4" gjenger eller VESA-brakett

Det er tre gjenger på bunnen av skjermen for å feste den til et stativ, eller skru den på. Basen fungerer også som et stativ for skjermen. På baksiden av skjermen er det VESA-fester, slik at du kan montere den i armer, på veggen eller i lignende fester.


Leveres med

 • Mini-HDMI til HDMI-kabel med micro-HDMI-adapter
 • V-mount batteriplate
 • Strømadapter
 • Monteringsramme
 • Håndbok
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen