Teknisk service

Velkommen til avdeling for teknisk service

Er ditt produkt defekt? 

Produktet vil bli sendt til autorisert verksted for kontroll og undersøkelse ved garanti eller reklamasjon. Hos verkstedet vil ditt utstyr undersøkes av en kvalifisert tekniker.

De fleste produsenter har autoriserte verksteder der de undersøker utstyret. Verkstedet vil vurdere garanti eller reklamasjon først når produktet er undersøkt. Kostnadsoverslag vil utstedes ved betalbar service. 

Du kan lese mer om registrering av serviceoppdrag og innsending i menyvalg under. 

Ønsker du å komme i kontakt med teknisk avdeling?

Du kan nå oss via e-post på info@scandinavianphoto.no eller på telefon 21 65 98 40

NB: På grunn av kundehåndtering i vår butikk har vi til tider noe begrenset telefonkapasitet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.