Teknisk service

Velkommen til avdeling for teknisk service

Er ditt produkt defekt? 

Produktet vil bli sendt til autorisert verksted for kontroll og undersøkelse ved garanti eller reklamasjon. Hos verkstedet vil ditt utstyr undersøkes av en kvalifisert tekniker.

De fleste produsenter har autoriserte verksteder der de undersøker utstyret. Verkstedet vil vurdere garanti eller reklamasjon først når produktet er undersøkt. Kostnadsoverslag vil utstedes ved betalbar service. 

Du kan lese mer om registrering av serviceoppdrag og innsending i menyvalg under. 

Ønsker du å komme i kontakt med teknisk avdeling?

Du kan nå oss via e-post på service@scandinavianphoto.no eller på telefon 21 65 98 40

NB: På grunn av kundehåndtering i vår butikk har vi til tider noe begrenset telefonkapasitet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.