Bundle rig til Canon C200

Shape Bundle rig til Canon C200

1036723
16 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Skulderrigg for Canon C200

Lar deg bruke din C200 som skulderkamera. Gir tilgang til 2stk 15x200mm rods for objektivstøtte og montering av v-mount batteri eller annet tilbehør. Håndtaket går raskt å justere for å passe brukeren, og via den medfølgende kameraplaten kan du raskt løsne kameraet.

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.