Shoulderpod S2 - Grip
Shoulderpod S2 - Grip
Shoulderpod S2 - Grip
Shoulderpod S2 - Grip
Shoulderpod S2 - Grip
Shoulderpod S2 - Grip
Artikkelnummer: 1029578

Shoulderpod S2 - Grip

S2 - Grip

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Stativgrep til din mobil
  • Ergonomisk design
  • Enklere å filme med din telefon
439 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Shoulderpod S2 - Grip

Shoulderpod S2 Smartphone Grip har tre funksjoner og er designet for deg som filmer med din smartphone, er journalist eller reiser mye. Dette er en bærbar og god løsning for å holde mobiltelefonen. Du vil oppleve mye jevnere filmer.

S2 kan brukes som et solid stativ, fast eller rett og slett som et stativ. S1 er justerbar og passer nesten alle smarttelefoner. Den kan håndtere telefoner som har en bredde på 48 til 93mm (med eller uten futeral), og kan derfor også brukes med iPhone 6s, Galaxy Note 3 og Xparia Z Ultra. Takket være en tommelskrue og gummiputer kan du feste smarttelefonen hardt og derfor også filme under vanskelige forhold.

Utstyrt med en 1/4"-gjenge.

Leveres med:

  • Telefonholderen G1
  • Håndtak H1
  • Reim W1

OBS!
Mobilen på bildet følger ikke med.

 
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.