Skreddersydde pakker

Maksimer ditt kreative potensial med våre skreddersydde pakker!

Våre produkteksperter har satt sammen pakker designet for å møte behovene til ulike typer kreative utøvere. Pakkene er tilgjengelige i tre forskjellige nivåer – Starter, Advanced og Pro – for å matche kunnskaps- og erfaringsnivået ditt. Med nøye utvalgte produkter og tilbehør trenger du ikke bekymre deg for manglende strømledninger, minnekort eller annet viktig tilbehør som lett glemmes når produktene kjøpes separat. I våre pakker får du alt du trenger, slik at du kan komme i gang med en gang.

Klikk nedenfor for å finne den rette pakken for deg!

QN - Vlogger

QN - Podcaster

Streamingpakker

QN - Dronepakker

QN - Influencer

QN - Hjemmekontor

22 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Vekt
Maks flytid
Oppløsnings stillbilde
Maks løftevekt
Maks arbeidsavstand fjernkontroll
RAW stillbilde
Laveste arbeidstemperatur
Bildesensorstørrelse
Intern oppløsning 4K
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.