Slik ECH-630 Astro Tracker
Slik ECH-630 Astro Tracker
Slik ECH-630 Astro Tracker
Slik ECH-630 Astro Tracker
Slik ECH-630 Astro Tracker
Artikkelnummer: 1048882

Slik ECH-630 Astro Tracker

Fotografer stjernehimmelen med lange lukkertider

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Lav vekt og høy kapasitet
  • Lag lange eksponeringer av stjernehimmelen
  • Batteritid som holder hele natten
3 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fotografer månen og stjernehimmelen med lange lukkertider

Slik ECH-630 Astro Tracker er en kompakt motorisert montering med hastighetsinnstillinger for stjerne-, måne- og timelapsefotografering. Dette astrotracking hodet veier bare 630g og tar omtrent like mye plass som et 24-70mm objektiv i kamerabagen. Dette gjør den perfekt for de som ønsker å fotografere stjernehimmelen uten at man behøver å bære med seg ekstra vekt.

Fordeler

  • Lett vekt og høy kapasitet
  • Lag lange eksponeringer av stjernehimmelen
  • Batteritid som holder hele natten

Kompakt astrotracker med lang batteritid

Kapasiteten til ECH-630 varierer avhengig av vinkelen. Den kan holde opptil 5 kg når rondellen er flat og opptil 2 kg i en 45 graders vinkel. Dette gjør den perfekt for lette DSLR-kameraer eller speilløse kameraer med raske objektiver. Alt du trenger er fire AA-batterier for at ECH-630 skal kunne takle opptil 20 timers bruk, mer enn nok for en hel natt. Enheten har også en mikro-USB-port for å koble til et eksternt batteri for enda lengre bruk.

Leveres med

  • ECH-630 Astro Tracker
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.