Fotografer stjernehimmelen med lange lukkertider

Slik ECH-630 Astro Tracker

1048882
  • Lav vekt og høy kapasitet
  • Lag lange eksponeringer av stjernehimmelen
  • Batteritid som holder hele natten
3 795 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

ECH-630 Astro Tracker
Stativkit GoPlus FGP18A Alu + B1
Kulehode IN2 Double Action
7 580 NOK
ECH-630 Astro Tracker
Stativkit GoPlus FGP28A Alu + B2
Kulehode IN0 Double Action
7 869 NOK

Fotografer månen og stjernehimmelen med lange lukkertider

Slik ECH-630 Astro Tracker er en kompakt motorisert montering med hastighetsinnstillinger for stjerne-, måne- og timelapsefotografering. Dette astrotracking hodet veier bare 630g og tar omtrent like mye plass som et 24-70mm objektiv i kamerabagen. Dette gjør den perfekt for de som ønsker å fotografere stjernehimmelen uten at man behøver å bære med seg ekstra vekt.

Fordeler

  • Lett vekt og høy kapasitet
  • Lag lange eksponeringer av stjernehimmelen
  • Batteritid som holder hele natten

Kompakt astrotracker med lang batteritid

Kapasiteten til ECH-630 varierer avhengig av vinkelen. Den kan holde opptil 5 kg når rondellen er flat og opptil 2 kg i en 45 graders vinkel. Dette gjør den perfekt for lette DSLR-kameraer eller speilløse kameraer med raske objektiver. Alt du trenger er fire AA-batterier for at ECH-630 skal kunne takle opptil 20 timers bruk, mer enn nok for en hel natt. Enheten har også en mikro-USB-port for å koble til et eksternt batteri for enda lengre bruk.

Leveres med

  • ECH-630 Astro Tracker

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.