Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Small HD CINE 5
Artikkelnummer: 1057840

Small HD CINE 5

CINE 5

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • 5" 1920 x 1080 skjerm med berøringsskjerm
 • 2000 cd/m², 10-bits LCD-panel, DCI P3
 • 1 x HDMI inngang/utgang og 1 x 3G-SDI inngang/utgang
23 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Cine 5 er lett, kompakt og tilbyr 2000 nits lysstyrke for full synlighet selv i direkte sollys. Med en skarp 5-tommers skjerm egnet for innendørs eller utendørs bruk, støtter CINE 5-skjermen ulike HD- og SD-formater via en HDMI-inngang i full størrelse, en HDMI-utgang, en 3G-SDI-inngang og en 3G-SDI-valgbar inngang/utgang . Valgfri kamerakontrollfunksjon lar deg starte, stoppe, ta opp og mye mer fra Cine 5.

Fordeler

 • 5" 1920 x 1080 skjerm med berøringsskjerm
 • 2000 cd/m², 10-bits LCD-panel, DCI P3
 • 2-Pin Locking Power Input
 • Sidemontert joystick
 • 1 x HDMI-inngang, 1 x HDMI-utgang
 • 1 x 3G-SDI-inngang, 1 x 3G-SDI-utgang
 • Waveform / RGB parade / vektorskop

Lyssterk 2000 cd/m², 1920 x 1080 LCD-berøringsskjerm

CINE 5 har en lyssterk 2000 cd/m², 1920 x 1080 LCD-berøringsskjerm med 3D LUT-kompatibilitet som sikrer et klart og skarpt bilde, mens 10-bits fargebehandling gir utmerket fargenøyaktighet. Den ekstra joysticken og en knapp på baksiden lar deg bruke denne smarte skjermen i nesten alle forhold, selv på kalde dager når det ikke er mulig å ta av hanskene.

Designet for avansert kamerabruk

Cine 5 er designet for avansert kamerabruk – med lyse bilder, valgfri kamerakontroll og 2-pinners låsestrøminngang – noe som gjør den ideell for First AC-er, kameraoperatører og DP-er.

Kamerakontroll for RED® DSMC2® & RCP2™

Gjør berøringsskjermen om til den sentrale kommandohuben på kameraet. SmallHDs proprietære programvare gir ubegrenset tilgang til RED DSMC2, KOMODO® og V-RAPTOR™ kamerafunksjoner og prosjektinnstillinger som Start/Stop Record, FPS, Lukkerhastighet, ISO, Fargetemperatur/Hvitbalanse, Clip Playback og mer.

Leveres med

 • SmallHD CINE 5 Touchscreen On-Camera Monitor
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen