Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -
Artikkelnummer: 1041396

Small HD LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -

LCD-monitor 13" 1303 HDR Production Monitor kit -

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
67 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SmallHD 1303 HDR Production Monitor

Med en stor størrelse som passer mange situasjoner, veldig solid byggkvalitet og høy lysstyrke passer SmallHD 1303 HDR Production monitor til arbeid både ute og inne.

Fordeler:

 • 13" skjerm
 • Veldig solid
 • Høy lysstyrke
 • Inebygd håndtak
 • HDMI og SDI
 • Hurtigknapper
 • SD-kort
 • Multicam support
 • 3D Look Up Table
 • Rapid Rail Mount

SmallHD 1303 er en 13" fullHD produksjonsmonitor med 1500NITs lysstyrke og HDR-støtte, produsert i frest aluminium, noe som gir et svært solid chassis for at den skal tåle utfordringene og kravene til profesjonellt bruk. Rapid Rail Mount-systemet gjør at du enkelt kan montere tilbehør på baksiden av monitoren. Et innebygd håndtak gjør det lett å ta den med når du filmer på location.

Størrelsen på 13" er en smidig mellomstørrelse mellom de små 7" skjermene og større modellene. Skjermens størrelse, lysstyrke og hvor solid den er gjør den portabel nok for on-location jobber uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten. Montiroren drives av et nettadapter eller et V-mount batteri som monteres på baksiden av monitoren (batteriplate kjøpes separat).

Monitoren har 2x SDI inn/ut og 1x HDMI inn/ut med konvertering mellom inngangene og en XLR 4-pin input 12-34V DC sørger for strømforsyningen. Med en 12v 4a 2-pin LEMO-kontakt kan SmallHD 1303 strømforsyne tilbehør som er montert på skjermen, perfekt for et smidig oppsett med trådløse videomottakere som Teradek Bolt. Via tilbehør kan du også drive monitoren fra et V-mount eller gold mount-batteri.

Innstillingene skjer smidig via fysiske knapper på forsiden med en joystick for håndtering av menyer og knapper for Screenshot, lut, lysstyrke, input og scope. Screenshot brukes for å lagre et stillbilde på SD-kort eller USB-minne. Denne brukes for å skape ditt eget Look up table som du siden laster inn i skjermen for å få en korrekt forhåndsvisning av sluttresultatet. LUT-knappen lar deg bytte mellom ulike LUTer, både forhåndsdefinerte og egenproduserte, og med Scope-knappen bytter du mellom ulike Vectorscope.

Leveres med

 • 1303 HDR Production Monitor
 • Nettadapter
 • 90 cm HDMI-kabel

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen