LCD-monitor 13" HDR Production monitor

Small HD LCD-monitor 13" HDR Production monitor

1032196
46 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

SmallHD 1303 HDR Production Monitor

Med en størrelse som passer til mange situasjoner, veldig holdbar byggekvalitet og høy lysstyrke egner SmallHD 1303 HDR Production monitor seg til oppdrag både inne og utendørs.

Fordeler:

 • 13" skjerm
 • Meget motstandsdyktig
 • Høy lysstyrke
 • Innebygd håndtak
  HDMI og SDI
 • Hurtigknapper
 • SD-kort
 • Multicam-support
 • 3D Look Up Tabke
 • Rapid Rail Mount

SmallHD 1303 er 13" FullHD produksjons monitor med 1500NIT's lysstyrke og HDR-støtte, laget av aluminium, noe som gir et meget holdbart chassis for å takle påkjenningene og krav til profesjonelt bruk. Rapid Rail Mount-systemet gjør at du smidig kan montere tilbehør på baksiden av monitoren. Et innebygget håndtak gjør at du enkelt kan ta den med når du filmer på location.

Storleken på 13" er en allsidig mellomstørrelse mellom de små 7"-skjermene og større modeller. Skjermstørrelsen, lysstyrken og holdbarheten gjør den portabel nok for on-location-jobber uten at det går utover bildekvaliteten. Skjermen drives av et AC-adapter eller et V-Mount batteri som monteres på baksiden av monitoren (batteriplate kjøpes separat).

Skjermen har 2x SDI inn/ut og 1x HDMI inn/ut med konvertering mellom inngangene og en XLR 4­pin Input 12­-34V DC står for strømforsyningen. Med en 12v 4a 2-pin LEMO kontakt kan SmallHD 1303 strømforsyne tilbehør som er montert på skjermen, perfekt for en smidig oppsetning med trådløse videomottakere som Teradek Bolt. Via et tilbehør kan du også bruke monitoren fra et V-Mount eller Gold Mount-batteri.

Innstillingene gjøres enkelt via fysiske knapper på forsiden med en joystick for håndtering av menyer og knapper for screenshot, LUT lysstyrke, input og scope. Screenshot brukes til å lagre et stillbilde på SD-kort eller USB-minne. Dette brukes for å skape ditt egne look-up table, som du laster inn på skjermen for å få en nøyaktig forhåndsvisning av det endelige resultatet. LUT-knappen lar deg veksle mellom ulike LUTer, både forhåndsinnstilte og egendefinerte, og med Scope-knappen veksler du mellom ulike Vectorscope.

Leveres med

 • 1303 HDR Production Monitor
 • Nettadapter
 • 90 cm HDMI-kabel

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.