Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750
Artikkelnummer: 1057761

Small HD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750

ULTRA 5 Bolt 6 TX 750

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 2-6 dager
Butikklager:
 • 5" 1920 x 1080 skjerm
 • Trådløs videosender - Teradek Bolt 6
 • 3G-SDI og HDMI innganger og utganger
48 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Legg til en lyssterk monitor med trådløs kontroll til produksjonsriggen din med SmallHD ULTRA 5 Bolt 6 TX 750 Monitor. Enheten inkluderer en ULTRA 5 lyssterk 5" skjerm og en Bolt 6 TX skjermmodul fra Teradek. Ultra 5 er utstyrt med en 3000 lyssterk cd/m² skjerm, en 1920 x 1080 LCD berøringsskjerm, HDMI og 3G-SDI innganger/utganger, kamerakontrollalternativer og 10-bits 4:2:2 Rec. 709 fargebehandling.

Fordeler

 • 5" 1920 x 1080 skjerm
 • Trådløs videosender - Teradek Bolt 6
 • 3G-SDI og HDMI innganger og utganger
 • 6 GHz trådløs videooverføring
 • Lyssterkt 3000 cd/m² LCD-panel
 • 10-bit 4:2:2 DCI-P3 fargeskala
 • 5-pin USB- og Ethernet-kontrollporter
 • Strøm via 2-pin LEMO-inngang
 • PageOS 5 med bildeverktøy

Teradek Bolt 6

Bolt 6 750 TX er en trådløs videosender som støtter sanntids videosignaler opp til 4Kp30 via HDMI uten bildeforsinkelse. Denne senderen lar deg sende fargenøyaktige, ekte HDR-bilder på mindre enn 0,001 sekunder. Overfør videoene dine pålitelig med avansert maskinvare og minimal bildefragmentering.

HDMI og 3G-SDI innganger og utganger

ULTRA 5 har HDMI og 3G-SDI innganger og utganger, og den har også fysiske knapper for bruk under forhold som kan kreve hansker. Det kan også brukes til å kontrollere kameraet ditt, og det har en 5-pinners USB-port for enhver RØD kamerakontroller, og den har også en Ethernet-port for enhver ARRI og Sony VENICE kamerakontroller. All funksjonalitet i skjermen er tilgjengelig via PageOS 5, som gir avansert funksjonalitet med et enkelt og effektivt grafisk brukergrensesnitt.

Kamerakontroll for ARRI, RED® og Sony VENICE

Gjør berøringsskjermen om til den sentrale kommandohuben på kameraet. SmallHDs proprietære programvare gir ubegrenset tilgang til ARRI, RED DSMC2, KOMODO®, V-RAPTOR™ og Sony VENICE kamerafunksjoner og prosjektinnstillinger som Start/Stop Record, FPS, Lukkerhastighet, ISO, Fargetemperatur/Hvitbalanse, Clip Playback, og mer.

Leveres med

 • SmallHD ULTRA 5 Bright Touchscreen Monitor
 • Teradek Bolt 6 RX 750 Monitor Module TX for Smart 7 Series
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen