Sony E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS
Artikkelnummer: 1000251

Sony E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS

E PZ 16-50mm f/3.5-5.6 OSS

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Motordreven zoom
  • Kompakt og lett
  • Tilsvarer 24-75 mm
4 285 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sony E 16-50mm f/3,5-5,6 OSS
Dette er et ekstremt lett, kompakt zoomobjektiv med bildestabilisator. Objektivet er bare 29,9mm langt når det er sammenslått, hvilket gjør det til et svært kompakt og hyggelig reisefølge. Det finnes også en dobbel funksjonsring som styrer både zooming og manuell fokusering. Smidig motorisert zoom gjør objektivet spesielt velegnet til videofilming.

Liten, men tøff. Sony E 16-50mm f/3,5-5,6 OSS er et kompakt, lett standardobjektiv med zoom, lydløs motorisert zoom og innebygd bildestabilisator.

  • Svært kompakt pannekakeobjektiv
  • Fin vidvinkel for landskap
  • Motorisert zoom for bedre video
  • Innebygd bildestabilisator

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.