Sony Fjernkontroll RM-1BP
Artikkelnummer: 302314

Sony Fjernkontroll RM-1BP

Fjernkontroll RM-1BP

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
3 190 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
RM-1BP Remote Commander-kontrolleren er en liten hard-kablet kontroller designet for å fungere med alle Sony HDV og DVCAM videokameraer som har en LANC port. RM-1BP Remote Commander enhet festes til håndtaket på de fleste standard stativer og lar brukeren fjernstyre fokus og zoom på kameraet, samt å tilby Start-Stopp posten og Record / Anmeldelse kontroll. RM-1BP Remote Commander enhet tilbyr tre forskjellige zoomhastigheter for Økt kreativitet og presis kontroll.
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.