Sony Fjernkontroll RM-1BP

Sony Fjernkontroll RM-1BP

Fjernkontroll RM-1BP

302314
NettlagerForventes på nettlager 2022-06-21
Butikk:
3 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
RM-1BP Remote Commander-kontrolleren er en liten hard-kablet kontroller designet for å fungere med alle Sony HDV og DVCAM videokameraer som har en LANC port. RM-1BP Remote Commander enhet festes til håndtaket på de fleste standard stativer og lar brukeren fjernstyre fokus og zoom på kameraet, samt å tilby Start-Stopp posten og Record / Anmeldelse kontroll. RM-1BP Remote Commander enhet tilbyr tre forskjellige zoomhastigheter for Økt kreativitet og presis kontroll.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.