Video Devices SpeedDrive Empty - Media Enclosure

Sound Devices Video Devices SpeedDrive Empty - Media Enclosure

1020867
1 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Denne enheten er beregnet for bruk med din PIX enhet fra Sound Devices. Beholderen er tom og du setter selv i valgfri mSATA harddisk. Enheten har USB-kontakt så når du har lagret din innspilling er det lett å overføre materialet til din datamaskin for redigering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.