sp.tech NEMT202B Adjustable Desktop Table
sp.tech NEMT202B Adjustable Desktop Table
Artikkelnummer: 1054836

sp.tech NEMT202B Adjustable Desktop Table

Fleksibelt databord for hjem og kontor

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Hev- og senkbart arbeidsbord
  • Kompakt og lett å bære
  • Total lastevekt på 12 kg
1 890 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Med NEMT202B fra sp.tech får du et lite kompakt arbeidsbord som passer like godt hjemme som i kontorlandskapet. Med et stilig og praktisk design er det enkelt å justere og stille inn høyden etter dine behov. Konstruert av behandlet MDF, har arbeidsbordet også en slitesterk understell laget av pulverlakkert stål, som gjør at det står stabilt og trygt. Du kan enkelt montere det og ta det med deg, noe som gjør arbeidsbordet til et utmerket valg for de som ønsker en mer ergonomisk arbeidssituasjon uansett hvor du jobber.

Fordeler

  • Hev- og senkbart arbeidsbord
  • Kompakt og lett å bære
  • 12 kg total lastevekt
  • Låsbar armatur

sp.tech NEM202B skrivebord

Leveres med

sp.tech NEMT202B

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.