SP Home office webcam kit pro V1
SP Home office webcam kit pro V1
Artikkelnummer: 1060608

SP Home office webcam kit pro V1

Komplett pakke for å maksimere hjemmekontoret

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 4K webkamera for et virkelig skarpt bilde
  • Overlegen lyd- og bildekvalitet
  • Plug-and-Play
7 790 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Maksimer arbeidsområdet og ytelsen med vår komplette hjemmekontorløsning. Med et 4K webkamera, fleksibel bommikrofon og tilpassbar LED-belysning med bordstativ får du alt du trenger for å skape et ekstremt effektivt og profesjonelt hjemmekontor. Enkel Plug and Play-installasjon gir deg overlegen lyd- og bildekvalitet for møter, samtaler og online leksjoner. 

Pakken inneholder  

  • 1 stk Insta360 Link webkamera 
  • 1 stk Godox LED-panel 
  • 1 Sennheiser Profile USB-mikrofon 
  • 1 stk bomarm, lav profil 
  • Tilbehør inkludert: Avtakbart panel, strømkabel og strømadapter, fire gjenkjenningsmarkører, USB-C-kabel, USB-C til A-adapter, oppbevaringsveske, to bordstativ og USB-kabel 1,2 m 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen