SP Streamer Kit Pro V1
SP Streamer Kit Pro V1
Artikkelnummer: 1060610

SP Streamer Kit Pro V1

Komplett streamingpakke for profesjonelle

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Enestående bildekvalitet
  • Lyd- og lyskvalitet i verdensklasse
  • Optimaliser arbeidsflyten med en stream deck
14 990 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Ta streamingen til et profesjonelt nivå med denne pakken skreddersydd for deg som er interessert i streaming av innhold. Med et kraftig kamera spekket med smarte funksjoner vil du kunne streame med høyeste kvalitet. LED-belysningen gir det perfekte lyset og med en førsteklasses mikrofon med bomarm får du lydkvalitet i verdensklasse. Optimaliser arbeidsflyten din med en stream-dekk og bytt enkelt mellom scener, juster lyd, aktiver lys og mye mer mens du streamer. Med denne pakken får du alt du trenger for å få mest mulig ut av kreativiteten din og levere streamer av høyeste kvalitet til publikum. 

Pakken inneholder  

  • 1 stk Sony ZV-E10L + 16-50mm f/3.5-5.6 
  • 1 stk Godox LED E-Sports ES45 Kit 
  • 1 stk Ulanzi LS11 Camera Desk Mount 
  • 1 stk Sennheiser Profile USB + lavprofil mikrofonarm 
  • 1 stk Elgato Stream Deck MK.2 
  • Tilbehør som følger med: Vindhette, vindhetteadapter, batteri NP-FW50, strømadapter, strømkabel, skulderstropp, USB-A til USB-C-kabel (USB 2.0), bordstativ, USB-kabel, 1,2 m, oppbevaringsveske, skrivebord holder, USB-C-kabel, startveiledning og Sony Power Adapter AC-PW20 Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen