Sunbounce Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans

Sunbounce Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans

Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans

1027711
NettlagerIkke kjøpbar
Butik:
2 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Transparent

Sun Swatter er en stor diffuser med semi-transparent stoff. Den kan monteres på en bom, og minner da om en stor fluesnapper.

Diffusortøyet er utspent i en aluminiumsramme med mulighet for å montere på en bom. Perfekt for å diffusere sterkt sollys og gi en mykere kontrast. Sun Swatter Pro er stor nok til å myke opp lyset for fullfigursbilder.

Leveres med:

  • Duk 120x186cm

OBS!

Ramme medfølger ikke.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.