Sunbounce Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans
Artikkelnummer: 1027711

Sunbounce Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans

Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Trans

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
2 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sun Swatter Pro Screen SSW -3/3 Transparent

Sun Swatter er en stor diffuser med semi-transparent stoff. Den kan monteres på en bom, og minner da om en stor fluesnapper.

Diffusortøyet er utspent i en aluminiumsramme med mulighet for å montere på en bom. Perfekt for å diffusere sterkt sollys og gi en mykere kontrast. Sun Swatter Pro er stor nok til å myke opp lyset for fullfigursbilder.

Leveres med:

  • Duk 120x186cm

OBS!

Ramme medfølger ikke.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.