kikkert ATS 65 HD uten okular. Spottingscope

Swarovski kikkert ATS 65 HD uten okular. Spottingscope

322811
  • Swarovski HD-optikk
  • Slitesterkt chassis i aluminium
  • Vanntett ned til 4 meter
  • Arbeidstemperatur fra -25°C til +55°C
  • Integrert stativfot
  • Linser med overflatebehandling mot vann, olje og partikler
15 200 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Swarowski ATS/STS 65HD
Robust og kompakt tubekikkert fra Swarowksi.

HD-65 er værtett og har svært høy optisk kvalitet. Fluoride HD-optikken hjelper til å minske kromatiske avvik, og gir deg også svært skarpe bilder. Den minste fokusavstanden er på ca 3 meter, og de store fokusringene gjør at det er lett og smidig å fokusere.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.