kikkert Habicht 7x42 GA

Swarovski kikkert Habicht 7x42 GA

1011965
  • Klassisk design
  • Utstudert optisk konstruksjon
  • Forholdsvis lav vekt

Velg forstørrelse

10 700 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Robust allværskikkert i klassisk design

Swarovski Habicht 10x40 W GA er en lett kikkert i klassisk design med imponerende tekniske spesifikasjoner. Man har fokusert på brukervennlighet og enkelthet som setter betraktningen i fokus, med høy kontrast og fargesterke bilder. Det grepvennlige designet og klassiske optiske systemet er blitt testet og forfinet gjennom flere generasjoner. Det robuste huset gjør det ideelt for mer krevende fysiske aktiviteter som fotturer og jakt. Et synsfelt på 108, og en kort nærgrense (4 meter) gjør den klar til å møte de fleste utfordringene du kan tenkes å støte på.

Egenskaper

  • Klassisk design
  • Lett
  • Høy forstørrelsesgrad
  • Kontrastrik gjengivning
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.