Swarovski kikkert SLC 8x56 WB
Artikkelnummer: 1008617

Swarovski kikkert SLC 8x56 WB

kikkert SLC 8x56 WB

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Kraftig kikkert med høy lysstyrke

Velg forstørrelse

22 500 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Robust nattkikkert med bredt og kontrastrikt synsfelt

Swarovski SLC 8x56 WB er en kraftig kikkert med høy lystransmisjon, med optikk som optimeres for brukere i mørket. Man har etterstrebet en brukeranvendelighet og enkelthet som setter brukeren i fokus, med kontrastrik og levende gjengivelse. En perfekt kikkert for deg som vil betrakte naturen på den senere delen av døgnet, med alt det den har å tilby. Det grepvennelige designet og klassiske optiske systemet er blitt testet og forfinet over flere generasjoner. Det robuste skallet og forbedrede grepet forhindrer at du blir trøtt i armene og misser noe. Et synsfelt på 133 og en kort nærgrense (nesten 4 meter) gjør den klar til å møte de fleste utfordringer du kan kunne tenkes å støte på.

Egenskaper

  • Høy lystransmisjon
  • Optimert for mørkesyn
  • Knivskarp fokus over hele synsfeltet
  • Kontrastrik gjengivelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.