kikkert SLC 8x56 WB

Swarovski kikkert SLC 8x56 WB

1008617
  • Kraftig kikkert med høy lysstyrke

Velg forstørrelse

21 390 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

kikkert SLC 8x56 WB
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringskit Cleaning Kit White
21 738 NOK21 888 NOK
kikkert SLC 8x56 WB
Comfort rem BSP Bino Suspender Pro til EL Range /
Pusseklut Photo Microklear Cloth
22 019 NOK

Robust nattkikkert med bredt og kontrastrikt synsfelt

Swarovski SLC 8x56 WB er en kraftig kikkert med høy lystransmisjon, med optikk som optimeres for brukere i mørket. Man har etterstrebet en brukeranvendelighet og enkelthet som setter brukeren i fokus, med kontrastrik og levende gjengivelse. En perfekt kikkert for deg som vil betrakte naturen på den senere delen av døgnet, med alt det den har å tilby. Det grepvennelige designet og klassiske optiske systemet er blitt testet og forfinet over flere generasjoner. Det robuste skallet og forbedrede grepet forhindrer at du blir trøtt i armene og misser noe. Et synsfelt på 133 og en kort nærgrense (nesten 4 meter) gjør den klar til å møte de fleste utfordringer du kan kunne tenkes å støte på.

Egenskaper

  • Høy lystransmisjon
  • Optimert for mørkesyn
  • Knivskarp fokus over hele synsfeltet
  • Kontrastrik gjengivelse
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.