TLS APO 30mm + DRSM Apochromat Telefoto Lens for ATS/STS/ATM/STM

Swarovski TLS APO 30mm + DRSM Apochromat Telefoto Lens for ATS/STS/ATM/STM

322816
5 010 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Teleobjektivadapter for profesjonell digiscoping

Swarovski TLS APO Apochromatic Telephoto Lens Adapter er spesielt designet for å passe tubekikkerter i ATS/STS/ATM/STM-seriene. Den monteres på systemkameraet ditt, og lar deg så montere denne på kikkerten din, slik at du kan utføre avansert og høykvalitativ digiscoping. Fordi den lar deg veksle mellom tradisjonell titting og fotografering svært raskt er dette det perfekte valget for deg som er veldig interessert i kvalitativ digiscoping. Kameraadapterenn (selges separat) gjør at den passer i stort sett alle kameraer på markedet.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.