Artikkelnummer: 1057859

Targus VersaVu Case for iPad 10,9" (10th gen) Black

Heldekkende veske med 360° rotasjon for iPad 10.9''

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Beskytter mot fall, støt og riper
  • 360° rotasjon
  • "Click-In"-funksjon
699 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Beskytt iPad-en din mot riper og støt med VersaVu for iPad 10.9''. Den gir deg en kombinasjon av funksjon og omfattende beskyttelse slik at iPaden din er trygg uansett hvor du tar den med deg. Testet og militærgradert av en tredjepart som utførte sine egne tester. Enkel å bruke og gir deg full tilgang til alle funksjoner uten å måtte fjerne dekselet. Targus' patenterte 360° rotasjon lar deg plassere iPad-en i både liggende og stående posisjon. Det gir en mer komfortabel stilling når du for eksempel leser en digital avis. Etuiet har en integrert holder for Apple Pencil.

Passer for

  • iPad 10.9'' (2022)

Leveres med

  • VersaVu-deksel for iPad 10,9" (2022), svart
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.