Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon
Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon
Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon
Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon
Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon
Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon
Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon
Artikkelnummer: 1037412

Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon

DR-10L recorder med lavalier mikrofon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
2 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt lydopptaker med mygg

Tascam DR-10L er en kompakt, liten lydopptaker med mygg som passer utmerket når du ønsker å ta opp tale, men ikke trenger å sende lyden til et kamera. Det kompakte formatet med belteholder og gjenget mygg gjør det lett å plassere DR-10L, og kombinasjonen av autonivå, limiter og doble spor gjør at du med ulike lydnivåer slipper å bekymre deg for volumforandringer.

Foredeler:

 • Autonivå og limiter med doble spor på ulike nivåer
 • Skrue for mikrofonen
 • Ti timers batteridrift
 • Lagre på MicroSD-kort
 • Autolagre filen

Autonivå og limiter med doble spor på ulike nivåer

DR-10L er trygg å anvende takket være en kombinasjon av egenskaper for lydnivåer. Opptakeren kjenner automatisk om volumet trengs å skrus opp eller senkes, og ordner dette helt selv, og limiteren klipper vekk distortion om den blir kraftig og med plutselige volumforandringer. Kombinert med at DR-10L tar opp på to spor der et er stilt inn litt lavere vil du alltid ha tilgang til et spor med rett volum og god kvalitet, uansett hva som skjer.

Skrue for mikrofonen og belteholder

Myggmikrofonen er skrudd fast i opptakeren, slik at den ikke skal falle av når den sitter montert, noe som passer svært godt sammen med at opptakeren har en belteholder. Du kan lett plassere opptakeren diskret og være sikker på at både opptaker og mikrofon sitter fast gjennom hele sessionen.

Ti timers batteritid

DR-10L drives med 1 stk AAA-batteri som gir hele 10 timers batteritid, noe som burde holde for en hel dags arbeid. Men husk alltid på å ta med ekstra batteri i tilfelle.

Lagre på MicroSD-kort

Opptakeren lagrer lydfilene dine på et MicroSDkort, og kan håndtere kort opptil 32GB. DR-10L har også en autosparfunksjon, slik at lydfilen lagres før opptakeren går tom for batteri. Skulle batteriet gå tomt kan du med andre ord være sikker på at det som er spilt inn er lagret.

Leverers med:

 • Tascam DR-10L
 • Myggmikrofon
 • Mikrofonholder
 • Vindbeskyttelse
 • USB-kabel
 • Bæreveske
 • Belteholder
   

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.