DR-10L recorder med lavalier mikrofon

Tascam DR-10L recorder med lavalier mikrofon

1037412
2 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Kompakt lydopptaker med mygg

Tascam DR-10L er en kompakt, liten lydopptaker med mygg som passer utmerket når du ønsker å ta opp tale, men ikke trenger å sende lyden til et kamera. Det kompakte formatet med belteholder og gjenget mygg gjør det lett å plassere DR-10L, og kombinasjonen av autonivå, limiter og doble spor gjør at du med ulike lydnivåer slipper å bekymre deg for volumforandringer.

Foredeler:

 • Autonivå og limiter med doble spor på ulike nivåer
 • Skrue for mikrofonen
 • Ti timers batteridrift
 • Lagre på MicroSD-kort
 • Autolagre filen

Autonivå og limiter med doble spor på ulike nivåer

DR-10L er trygg å anvende takket være en kombinasjon av egenskaper for lydnivåer. Opptakeren kjenner automatisk om volumet trengs å skrus opp eller senkes, og ordner dette helt selv, og limiteren klipper vekk distortion om den blir kraftig og med plutselige volumforandringer. Kombinert med at DR-10L tar opp på to spor der et er stilt inn litt lavere vil du alltid ha tilgang til et spor med rett volum og god kvalitet, uansett hva som skjer.

Skrue for mikrofonen og belteholder

Myggmikrofonen er skrudd fast i opptakeren, slik at den ikke skal falle av når den sitter montert, noe som passer svært godt sammen med at opptakeren har en belteholder. Du kan lett plassere opptakeren diskret og være sikker på at både opptaker og mikrofon sitter fast gjennom hele sessionen.

Ti timers batteritid

DR-10L drives med 1 stk AAA-batteri som gir hele 10 timers batteritid, noe som burde holde for en hel dags arbeid. Men husk alltid på å ta med ekstra batteri i tilfelle.

Lagre på MicroSD-kort

Opptakeren lagrer lydfilene dine på et MicroSDkort, og kan håndtere kort opptil 32GB. DR-10L har også en autosparfunksjon, slik at lydfilen lagres før opptakeren går tom for batteri. Skulle batteriet gå tomt kan du med andre ord være sikker på at det som er spilt inn er lagret.

Leverers med:

 • Tascam DR-10L
 • Myggmikrofon
 • Mikrofonholder
 • Vindbeskyttelse
 • USB-kabel
 • Bæreveske
 • Belteholder
   

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.