Lydopptaker DR-44WL

Tascam Lydopptaker DR-44WL

1019017
3 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Tascam DR-44WL er en lydopptaker med WiFi kontroll. Dette gjør at du kan gjøre innstillinger, overføre og kontrollere din DR-22WL rett fra din smarttelefon. Den er lett å bruke takket være WiFi og den store LCD-skjermen.
Den har to kombinerte innganger nederst; XLR og tele 6,5 mm. Dette gjør at du kan bruke DR-44WL til 4 kanalers innspilling samtidig.

4 AA batterier (Anbefales å kjøpe ekstra batterier med en gang.)

  • Nyreformede kondensatormikrofoner med gummioppheng. Skaper et X-Y mønster
  • Klarer et stort lydomfang, helt opp til 132 dB SPL. Dette gjør DR-22WL til en veldig god allround opptaker.
  • 2 x XLR / 2 x 6,5 mm
  • Gainkontroll for rask justering av volum
  • Hodetelefon inngang 3,5 mm

Leveres med:

  • USB-kabel
  • 4 AA batterier (Anbefales å kjøpe ekstra batterier med en gang.)

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.