Lydopptaker DR-44WL

Tascam Lydopptaker DR-44WL

1019017
3 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare

Tascam DR-44WL er en lydopptaker med WiFi kontroll. Dette gjør at du kan gjøre innstillinger, overføre og kontrollere din DR-22WL rett fra din smarttelefon. Den er lett å bruke takket være WiFi og den store LCD-skjermen.
Den har to kombinerte innganger nederst; XLR og tele 6,5 mm. Dette gjør at du kan bruke DR-44WL til 4 kanalers innspilling samtidig.

4 AA batterier (Anbefales å kjøpe ekstra batterier med en gang.)

  • Nyreformede kondensatormikrofoner med gummioppheng. Skaper et X-Y mønster
  • Klarer et stort lydomfang, helt opp til 132 dB SPL. Dette gjør DR-22WL til en veldig god allround opptaker.
  • 2 x XLR / 2 x 6,5 mm
  • Gainkontroll for rask justering av volum
  • Hodetelefon inngang 3,5 mm

Leveres med:

  • USB-kabel
  • 4 AA batterier (Anbefales å kjøpe ekstra batterier med en gang.)

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.