Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE
Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE

Teradek Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE

Cube-855 HEVC/AVC encoder 4K SDI/HDMI GbE

1037285
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
52 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Encoder for sending av videosignal over nettverk

Encoder for sending av et HDMI- eller SDI-signal ved hjelp av trådbundet nettverk, trådløst nettverk eller en USB-dongel. Cube-855 kan sende signaler med HEVC H.265 i oppløsning opp til 4K. Enheten har en OLED-skjerm for overvåkning, og har mulighet til å spille inn proxyopptak via fullstore SD-kort.

Cube-855 har en OLED-skjerm for overvåkning og innstilling. Andre funksjoner som er spesielle for Cube-855 er mulighet for å spille inn proxyopptak via fullstort SD-kort, at enheten har hodetelefonutgang av lyden samt doble antenner for MIMO via trådløst nettverk.

Teradeks Cube kan brukes i flere forskjellige bruksområder for å overføre en video- og audiostream via det interne nettverket eller over internett. Enhetene er små nok til å bli festet direkte til kameraet, og kan drives på forskjellige måter. Dette gjør den ideell for bærbar bruk, for eksempel ved nyhetsfilming ute i feltet. Andre bruksområder kan være i et studio for å overføre bilde med minimal forsinkelse til regissørens iPad eller ut på internett så produksjonsklienten kan overvåre opptak og direkte gi innspill på materialet.

Videoen kodes i High Profile H.264 med en bit rate som er innstillingsbar  mellom 250 Kbps og 15 Mbps (10 Mbits via WiFi) og lyden tas enten embedded via videosignalet eller via 3,5mm tele og kan siden komprimeres i enten AAC-LC eller MPEG Layer 2.

Den kodede strømmen kan sendes enten via kablet nettverk, trådløst nettverk eller via 3G/4G dongle som plugges i USB-posten. Enheten kan enten tilkobles eksisterende trådløst nettverk eller selv virke som et tilkoblingspunkt for andre datamaskiner og enheter.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.