Teradek Sphere Streaming HDMI
Artikkelnummer: 1026663

Teradek Sphere Streaming HDMI

Sphere Streaming HDMI

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
50 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sphere fra Teradek er en sanntidsmonitor med live-strømming av 360º panoramavideo i 1080p. Den er liten og fleksibel og lar deg filme med opp til fire ulike kameraer samtidig for senere å sende materialet via HDMI til Sphere så du trådløst kan se på videomaterialet live via en iPad, iPhone eller iMac. I programvaren som finnes til iOS og OS X kan du direkte sy sammen materialet samt justere hvitbalanse, fargetone, eksponering og fortegning for senere å overføre det til en mobil enhet eller datamaskin for publisering online. Du kan også live-strømme materialet via for eksempel YouTube.

Sphere kan drives av et Anton Bauer- eller V-mount-batteri, og kan også gi strøm til kameraene dine via de fire innebygde USB-portene. Det innebærer at du får en smart og enkel installasjon. Du kan også kople sammen to Sphere-enheter for å benytte opp til åtte kameraer samtidig.

 
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.