Teradek Sphere Streaming HDMI

Teradek Sphere Streaming HDMI

Sphere Streaming HDMI

1026663
NettlagerBestilles fra leverandør til deg
Butikk:
50 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Teradek Sphere
Sphere fra Teradek er en sanntidsmonitor med live-strømming av 360º panoramavideo i 1080p. Den er liten og fleksibel og lar deg filme med opp til fire ulike kameraer samtidig for senere å sende materialet via HDMI til Sphere så du trådløst kan se på videomaterialet live via en iPad, iPhone eller iMac. I programvaren som finnes til iOS og OS X kan du direkte sy sammen materialet samt justere hvitbalanse, fargetone, eksponering og fortegning for senere å overføre det til en mobil enhet eller datamaskin for publisering online. Du kan også live-strømme materialet via for eksempel YouTube.

Sphere kan drives av et Anton Bauer- eller V-mount-batteri, og kan også gi strøm til kameraene dine via de fire innebygde USB-portene. Det innebærer at du får en smart og enkel installasjon. Du kan også kople sammen to Sphere-enheter for å benytte opp til åtte kameraer samtidig.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.