Sphere Streaming HDMI

Teradek Sphere Streaming HDMI

1026663
50 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Teradek Sphere
Sphere fra Teradek er en sanntidsmonitor med live-strømming av 360º panoramavideo i 1080p. Den er liten og fleksibel og lar deg filme med opp til fire ulike kameraer samtidig for senere å sende materialet via HDMI til Sphere så du trådløst kan se på videomaterialet live via en iPad, iPhone eller iMac. I programvaren som finnes til iOS og OS X kan du direkte sy sammen materialet samt justere hvitbalanse, fargetone, eksponering og fortegning for senere å overføre det til en mobil enhet eller datamaskin for publisering online. Du kan også live-strømme materialet via for eksempel YouTube.

Sphere kan drives av et Anton Bauer- eller V-mount-batteri, og kan også gi strøm til kameraene dine via de fire innebygde USB-portene. Det innebærer at du får en smart og enkel installasjon. Du kan også kople sammen to Sphere-enheter for å benytte opp til åtte kameraer samtidig.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.