Teradek Vidiu Go
Teradek Vidiu Go
Teradek Vidiu Go
Artikkelnummer: 1041428

Teradek Vidiu Go

Vidiu Go

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
20 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Smidig livesending til Facebook og Youtube.

Vidiu Go gjør det enkelt å livestreame til Facebook, Youtube m.fl. Enheten bruker HEVC/H.265 H.264 og kan streame over både ethernet, Wifi og via 3G7LTE med Vidiu Go Node (tilbehør). Node gir muligheten til Bonding, der signalet fra to modem, wifi og ethernet kan slås sammen for å gi høyere pålitelighet og høyere dataoverføring. Takket være bruken av både H.265 og H.264 kan du tilpasse datamengden til oppkoblingen. Et innebygd batteri lar deg bytte strømkilde uten at enheten skrus av. Via Core og Sharelink kand u også sende til flere plattformer samtidig, perfekt for både entusiaster, frilansere og profesjonelle.

Fordeler:

  • 1080p60
  • HEVC / H.264
  • Wifi og Etheret
  • 3G, LTE/4G via Vidiu Node
  • Cellular Bonding (krever Core eller Sharelink)
  • Strømforsynes via USB-C
  • HDMI og SDI-inngang

OBS: Vidiu Go Node selges separat

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.