Duct tape 50mm x 25m rosa fluoriserende

Tesa Duct tape 50mm x 25m rosa fluoriserende

1023118
  • Den matte overflaten reflekterer ikke lys
  • Tapen er lett å få av fra gulvet
  • Lett å rive av på ønsket sted
269 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Matt duct tape for ledninger og bakgrunner

Dette er en matt duct tape som er enkel å bruke, og den setter ingen spor etter seg, perfekt for å tape fast kabler eller bakgrunnspapp i gulvet. Den matte overflaten reflekterer ikke lys. Tapen er lett å få løs fra gulvet, og den er lett å rive av på ønsket sted.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.