Regntrekk Remote Controll 10

Think Tank Regntrekk Remote Controll 10

1035070
659 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Remote Rain Cover 10

Helbeskyttende regntrekk ment til bruk på fjernstyrte kameraer.

Regntrekket er heldekkende og er ment å brukes til fjernutløste kameraer ved f.eks. sportarrangementer.
Et rom på regntrekket lar deg montere en Pocket Wizard eller lignende i kameraets blitssko. Hvis du ikke bruker en mottaker i blitsskoen kan du slå den ned.

En vanntett glidelås på baksiden gir tilgang til kameraet for å gjøre innstillinger, men når dette er stengt har du ingen tilgang til kameraets kontroller eller displayer.

  • Remote Rain Cover 10 passer objektiver opp til 300/2,8 med solblender
  • Remote Rain Cover 20 passer objektiver opp til 400/2,8 med solblender
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.