Kampanje
Tilta Advanced Ring Grip for RS 2

Tilta Advanced Ring Grip for RS 2

Rigg for DJI RS 2 gimbal

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Grunnlag for en DJI RS 2-rigg
  • To kontrollhåndtak for maksimal kontroll
  • Mulig å montere batteribraketten eller følgefokus
13 279 NOK

30% rabatt

Kampanjekode: SPRING

Akkurat nå får du 30% rabatt på utvalgte produkter. Oppgi kampanjekode: SPRING for å benytte deg av rabatten. Kampanjen gjelder frem til 12. mai eller så lenge lageret rekker.
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du å bygge en hel rigg av din DJI RS 2 gimbal? Tilta Advanced Ring Grip lar deg feste både gimbal, tilbehør eller batterifeste. Den inkluderer to håndtak som gir deg større kontroll over gimbalen og tilbehøret.

Fordeler

  • Base for en DJI RS 2 Rig
  • To kontrollhåndtak for maksimal kontroll
  • Mulig å montere batteriholder eller følge fokus

Bygg din gimbal-rigg med Tilta Ring Grip

Kontrollhåndtaket på høyre side lar deg kontrollere bevegelsen til gimbalhodet og tilbyr kamerakontroll gjennom RS 2s kamerakontrollporter. Et enkelt hjul lar deg kontrollere en DJI Focus Motor eller en Tilta Nucleus M og Nano.
Det venstre fokushåndtaket tilbyr de samme trådløse sporingsfunksjonene, men med to tommelhjul, som tillater samtidig kontroll av Focus-, Iris-, Zoom- og Gimbal-hodet, alt med bare en enkelt operatør.

Kjøp for strømforsyningsmodul - bruk Gold- eller V-mount batterier

Hvis du trenger å forlenge batterilevetiden til riggen din, kan du kjøpe Tilta Power Supply Module for Ring Grip for å kunne drive systemet med enten et gull- eller V-montert batteri eller DJI RS 2s batterihåndtak. Ved å bruke Tilta Advanced Ring Grip kan du montere RS 2s batterihåndtak på toppen av ringen som fungerer som strømkilde og øvre håndtak. Denne kan brukes i kombinasjon med en gull- eller V-montert batteriplate, som gir deg mer fleksibilitet og lengre batterilevetid på stedet.

Leveres med

  • Tilta Advanced ring grip for DJI RS 2

Godt å vite! Hvert håndtak krever et 18650 batteri for å drive dem, og Tilta Power Supply Module selges separat (batterier eller Power Supply Module er ikke inkludert).

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen