Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL
Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL
Artikkelnummer: 1054610

Tokina Vista 50mm T1,5 Cinema PL

Cineobjektiver med høy lysstyrke og 8K klar

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 5-9 dager
Butikklager:
 • Myk bokeh fra de 9 blenderlamellene
 • Lys T1,5 blenderåpning
 • Ingen focus breathing
59 690 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Tokina Vista 50 mm T1.5 Cinema-videoobjektivet deler samme formfaktor, fokusrotasjon, frontrørstørrelse og plassering av fokustilbehørsgir som de andre objektivene i Tokina Cinema Vista-serien. På denne måten kan du raskt og enkelt bytte mellom de forskjellige objektivene og bruke samme tilbehør. Med et T-forhold på 1,5 er dette et bemerkelsesverdig lyssterkt objektiv, som gjør det ideelt for fotografering i dårlig lys eller for å fange en scene med veldig liten dybdeskarphet. Den tegner en 46,7 mm bildesirkel, litt større enn fullformat, og bruk av asfæriske elementer og moderne finish gir eksepsjonelt lav kromatisk aberrasjon og høy skarphet selv ved opptak i 8K-oppløsning.

Fordeler

 • Myk bokeh med 9 blenderlameller
 • Lys T1.5 blenderåpning
 • Ingen focus breathing
 • Robust konstruksjon
 • Svært tiltalende bildegjengivelse over hele blenderområdet
 • Objektivet endrer ikke størrelsen ved fokusering

8K-klar med superskarp og høy kontrast

Den optiske designen er 8K-klar med superskarp og høy kontrast samtidig som den viser svært lav forvrengning eller kromatiske aberrasjoner. Fokusforskyvningen er utrolig godt kontrollert og objektivet har 9 avrundede blenderlameller for vakker bokeh og presis eksponeringskontroll. Den brede brennvidden, fra T1,5 til T22, gir maksimal kontroll over eksponering og dybdeskarphet, noe som er avgjørende når du arbeider nært motivet.

Objektiv i Tokina Vista-serien

Som andre objektiver i Tokina Vista-serien har Tokina Vista 50 mm T1.5 Cinema minimal focus breathing (brennviddeendring ved fokusering) og er utstyrt med tydelig markerte fokus- og blenderåpningsskalaer på begge sider.

Ni blenderlameller for en vakker bakgrunnsuskarphet

Med 9 avrundede blenderlameller blir bakgrunnsuskarphet og overgangen fra skarphet til uskarphet myk og behagelig. Prikker og strukturer i uskarpheten er også avbildet myke uten forstyrrende kanter og hjørner.

Leveres med

 • Tokina Vista 50 mm T1.5 Cinema PL-mount
 • Front og bak objektivdeksel
 • Myk veske
 • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen