TP-Link RE450 Range Extender AC1750
TP-Link RE450 Range Extender AC1750
TP-Link RE450 Range Extender AC1750
Artikkelnummer: 1056391

TP-Link RE450 Range Extender AC1750

Utvid Wi-Fi til alle rom

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Doble Wi-Fi-bånd med 2,4 GHz og 5 GHz
  • Opptil 1350 Mbps i hastighet.
  • Tre justerbare antenner
639 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Har du et rom eller en del av hjemmet ditt som ikke har Wi-Fi-dekning? Da er en Wi-Fi-forlenger noe for deg. Ved å koble en RE450 Wi-Fi-forlenger til vegguttaket i rommet der du mangler dekning, forsterker du signalet og rekkevidden til ditt eksisterende nettverk. Den har to bånd på 2,4 GHz og 5 GHz som gjør det mulig å streame i HD-oppløsning og spille onling.

Fordeler

  • Kan styres via smarttelefon og nettbrett via app
  • Fungerer med de fleste Wi-Fi-rutere

AC1750 Wi-Fi Range Extender RE450

Wi-Fi i alle rom

Har du et rom eller en del av hjemmet ditt som ikke har Wi-Fi? Da er en Wi-Fi-forsterker en god løsning. Du kan plassere denne enheten i et rom som ikke har Wi-Fi-dekning eller har dårlig Wi-Fi-signal. AC1750 har tre antenner som gir et kraftig Wi-Fi-signal med høy hastighet. Doble bånd (2,4 GHz og 5 GHz) gir mer stabil dekning og tilkobling.

Gigabit Ethernet

RE 450 har Gigabit Ethernet-porter med hastigheter opp til 1000Mbps, porten er omtrent ti ganger raskere enn de fleste Ethernet-porter som har hastigheter opp til 100Mbps. Gigabit internett lar deg øke hastigheten på enheter som trenger ytelse. Kobles til via kabeltilkobling.

Leveres med

  • AC1750 Wi-Fi Range Extender RE450
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK