Holder i metall for nettbrett (131-253mm)

Ulanzi Holder iPad Pro Metall

1048787
  • Kompatibel med de fleste nettbrett (131-253mm)
  • Arca-feste, 1/4"-gjenge og blitsskofeste
  • Lås fast ditt nettbrett med sikkerhetsskrue på baksiden
499 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Nettbrettholder

Holder som passer de fleste nettbrett. Brukes til å montere nettbrettet på et stativ og også til å montere ekstra tilbehør. Holderen har et Arca-hurtigfeste på den ene siden og også en 1/4"-gjenge, som gjør at du enkelt kan montere den på et stativ. På den andre siden er det en hotshoe mount hvor du kan feste ekstern mikrofon eller belysning.

Fordeler

  • Kompatibel med de fleste nettbrett (131-253mm)
  • Arca-feste, 1/4" gjenge og blitsskofeste
  • Lås nettbrettet med sikkerhetsskrue på baksiden

Leveres med

  • Ulanzi holder iPad Pro Metall
@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.