VariZoom Stativfjernkontroll VZROCKPZFI

VariZoom VariZoom Stativfjernkontroll VZROCKPZFI

320510
4 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager
Stativfjernkontroll som passer til Panasonic videokamera. Enheten kan kontrollere kamerats zoom, fokus, blender samt start og stopp av innspillingen. På fjernkontrollen finned bryter for omstilling mellom automatisk og manuell kontroll av fokus og blendere. Kabelen mellom kamera og enheten er 1 meter lang og enheten festes på stativarmer opp til 3cm i diameter.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.