Videostativkit Videomate 438 Aluminium

Velbon Videostativkit Videomate 438 Aluminium

1018260
  • Smidig panorerings og tilt-funksjon
  • H-248 kan brukes med lettere videokameramodeller
  • Perfekt for å kunne følge ulike typer motiver uten å få hakkende panorering
0 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Videostativ med panoreringshode
Dette kamerastativet med panoramahodet PH-248 kan brukes med alle videokameramodeller og under alle fotograferingsforhold. Du får en jevn panorering og tilt-funksjon når stoppskruene er låst opp.Dette stativkit er perfekt for å kunne følge ulike typer av motiv uten at du får en hakkete panorering.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.