sp.tech Day Backpack 14" Red
sp.tech Day Backpack 14" Red
sp.tech Day Backpack 14" Red
sp.tech Day Backpack 14" Red
sp.tech Day Backpack 14" Red
sp.tech Day Backpack 14" Red
sp.tech Day Backpack 14" Red
Artikkelnummer: 1055241

sp.tech Day Backpack 14" Red

Kameraryggsekk for kamera, drone og mindre bagasje

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Volum på 11L og rom for 13" bærbar PC
 • Sidetilgang til kameradelen
 • Kan brukes som vanlig ryggsekk – med eller uten skillevegger

Velg farge

1 590 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

sp.tech Day 14" ryggsekk er utviklet i samarbeid mellom designere og profesjonelle fotografer slik at den best mulig kombinerer de daglige behovene for å få med seg for eksempel matboks, datamaskin og klesskift samtidig som den har et dedikert rom for kamerautstyret ditt. sp.tech Day – ryggsekken for kreative innholdsskapere med et diskret design som ikke avslører det verdifulle innholdet.

Fordeler

 • Ryggsekk som rommer 11 liter
 • Datamaskinlomme på opptil 14 tommer
 • To rom – ett åpent og ett med avtakbare skillevegger
 • For eksempel rommer kameradelen
  • Kompakt systemkamera og 2-3 objektiver
  • Drone med fjernkontroll og ekstra batterier
 • Rask tilgang til kameraet via sideåpningen
 • Avtakbart regntrekk for maksimal beskyttelse
 • Stort siderom på utsiden av posen for vannflaske
 • Skjult mobilrom nærmest baksiden
 • Laget av hovedsakelig resirkulerte materialer for å redusere klimaavtrykket

sp.tech Day Backpack 13 rød

Kameraryggsekk for hverdag og kreativ innholdsskaping

sp.tech Day ryggsekk er utviklet med den kreative brukeren i fokus. Det har vært lagt stor vekt på å produsere en sekk som er enkel å håndtere med gjennomtenkte funksjoner konstruert for å være din lojale følgesvenn i mange år. Den har smarte detaljer som for eksempel bruk av metallspenner i stedet for plast, at sekken ikke velter når du har fotoutstyr i den og at den har ekstra festeløkker på skulderstroppene – små detaljer som gjør stor forskjell.

sp.tech dag har en rekke gjennomtenkte egenskaper som:

 • Festeløkker på skulderstroppene
 • Bærehåndtak på toppen for enkel håndtering
 • Velter ikke når du setter den fra deg
 • Siderom for vannflaske
 • Passer på håndtaket på trillekofferter
 • Metallspenner for maksimal holdbarhet
 • Laget av resirkulerte materialer for å lage så lite klimaavtrykk som mulig

Sekken er perfekt til hverdag eller utflukter, enten du vil ta med deg kameraet eller bare ta med sekken som den er (uten skillevegger) når du ikke trenger å ha med deg alt utstyret ditt, for eksempel når du skal på tivoli, ved lekeplassen eller hvis du skal ta en hel dag i byen.


sp.tech Day kamera ryggsekk 13 rød

To hovedrom – ett for utstyr og ett for bagasje

Ryggsekken har to store oppbevaringsrom, ett nedre og ett øvre, som du enkelt kan få tilgang til fra forsiden av ryggsekken. Den øvre delen er helt uten skillevegger, og den nedre delen har avtakbare skillevegger slik at du kan tilpasse den til kamerautstyret ditt. Hvis du ikke vil ta med kamerautstyret ditt, kan du ganske enkelt ta ut alle skilleveggene og få ett enkelt stort rom og åpne opp slik at du kan pakke hele sekken med vanlige gjenstander - kameraryggsekk og vanlig ryggsekk, alt i ett!

Øvre del for gadgets og annen bagasje

I den øvre delen av sp.tech Day finner du et romslig og helt åpent rom hvor du kan pakke bagasjen din, for eksempel matboks, klesskift, barnas gadgets, kaffe og mye mer. Her kan du pakke ned alle dine personlige ting du trenger i løpet av dagen. 

Nedre del til utstyr og dingser

sp.tech Day har en nedre del med skillevegger for kameraet, objektivet eller dronen din. Den nedre delen av ryggsekken er 26 x 18 x 12 cm og har tradisjonelle justerbare skillevegger som vanlige kameravesker er utstyrt med.

Rask tilgang via sideåpningen

Du får raskt tilgang til kameraet ditt fra sekkens sideåpning. Det er en stor fordel at du slipper å ta av deg ryggsekken når du skal ta frem kameraet slik at den kan henge på skulderen i mellomtiden. Dette gjør det enkelt og raskt å fange neste motiv når det dukker opp.

sp.tech 13 kameraryggsekk rød
sp.tech Day 14" i rødt – fullpakket med snacks, Fujifilm X-S10 med objektiv og L-brakett påmontert, kamerarem og et ekstra objektiv.

Rom for små dingser og mobiltelefon

Ryggsekken har mange mindre rom for oppbevaring av små gjenstander, dette slik at du kan organisere og holde styr på ting som lett forsvinner. Foran på sekken er det et rom med nettinglommer til for eksempel minnekort, kabler, filtre og andre småting, slik at de er lette å finne. I den øvre åpne delen er det et annet rom på innsiden utstyrt med glidelås og på utsiden av ryggsekken, nærmest ryggen, finner du et skjult mobilrom for mobiltelefonen eller lommeboken.

Regntrekk for ekstra trygghet

For at ryggsekken skal få maksimal beskyttelse, er et avtagbart regntrekk inkludert. Regntrekket er skjult i bagasjerommet på sekken, og det er enkelt å tre det over sekken om nødvendig. I tilfelle kraftig regn eller hvis ryggsekken midlertidig er i et skittent miljø, er det praktisk med et avtagbart regntrekk som gir en ekstra trygghet. 

sp.tech Day Camera ryggsekk 13

Sammenlign forskjellene mellom sp.tech Day 14" og Day 16"

I tabellen nedenfor kan du sammenligne størrelsen og egenskapene til ryggsekkene i Day-serien. Tabellen viser de ytre dimensjonene, mens det grafiske bildet viser de indre dimensjonene på ryggsekken. 

Kameraryggsekk Day 14" Day 16"
Volum 11L 14L
Høyde 36cm 43cm
Bredde 28cm 30cm
Dybde 18cm 18cm
Datamaskinlomme 14" 16"
Vekt 1 050g 1 200g


Day size comparison camera backpacks

Leveres med

 • sp.tech Day 14" ryggsekk
 • Regntrekk
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen