sp.tech Videobag SP-2020
sp.tech Videobag SP-2020
sp.tech Videobag SP-2020
sp.tech Videobag SP-2020
sp.tech Videobag SP-2020
sp.tech Videobag SP-2020
sp.tech Videobag SP-2020
sp.tech Videobag SP-2020
Artikkelnummer: 1053820

sp.tech Videobag SP-2020

Stor videobag for videokamera og utstyr

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Rommer 31,5L - Perfekt for kamera, flere objektiver og cage inkl. tilbehør
 • Hardt ytre skall med slitesterkt og vannavstøtende stoff og værbestandig glidelås
 • De polstrede rommene kan enkelt justeres etter utstyret ditt
2 090 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Denne videovesken fra SP Tech er designet for å bære og beskytte videokameraer samt tilleggsutstyr og tilbehør og rommer opptil 31,5 liter. Ideell for videofotografer på farten, vesken har et hardt ytre skall foret med vannavstøtende stoff, innvendig polstring og værbestandige YKK-glidelåser for å beskytte utstyret ditt mot støt, fuktighet og støv. I tillegg er vesken støttet av en stabil ramme for å sikre at den ikke mister formen eller faller sammen når den er åpen. Den topplastede vesken har en ekstra bred åpning for enkel tilgang til utstyret ditt, og avtakbare polstrede skillevegger med striper som lar deg tilpasse interiøret for å passe til et bredt utvalg av kameraer og tilbehør.

Fordeler

 • Vesken rommer 31,5 liter
 • Hardt ytre skall med slitesterkt og vannavstøtende stoff og værbestandig glidelås
 • Bred åpning for enkel tilgang til utstyret ditt
 • De polstrede rommene kan enkelt justeres etter utstyret ditt
 • Rivebestandig innerstoff og polstret fôr
 • Stropper for å sikre kamera og annet utstyr og hindre at det beveger seg under transport
 • Bær med overlappende håndtak, sidehåndtak eller medfølgende skulderstropp
 • Flere utvendige lommer for ekstra tilbehør

Sikker oppbevaring

På innsiden av vesken er det integrerte stropper for å sikre utstyret ditt og forhindre at det beveger seg under transport. En kombinasjon av rivebestandig og vannavstøtende stoff og et mykt polstret fôr bidrar til å forhindre riper og annen skade på utstyret ditt. For å få plass til ekstra tilbehør har utsiden av vesken to store lommer med borrelås og en stor glidelåslomme. Vesken bæres enkelt med de to overlappende håndtakene foran og bak på vesken eller med en medfølgende justerbar skulderstropp som festes til metallkrokene på sidene.

sp.tech videoväska SP-2020 med Sony FX9, V-mount-batteri och hörlurar

Konstruert med en stabil og robust ramme

Det harde ytre skallet beskytter utstyr mot skade på grunn av støt under transport. Vesken er konstruert med en stabil og robust ramme slik at den beholder formen og ikke faller sammen når den er åpen.

Vannavvisende stoff

Vesken er laget av et slitesterkt og vannavstøtende stoff som beskytter utstyr og tilbehør mot nedbør. Den er også utstyrt med en værbestandig YKK-glidelås, som hindrer fuktighet i å komme inn i vesken. Glidelåsene kan låses sammen slik at en hengelås kan monteres for ekstra sikkerhet for utstyr og verdisaker.

Avtakbare og justerbare skillevegger

Vesken er utstyrt med to store skillevegger og seks små skillevegger med borrelås, som alle er polstret. Rommene kan justeres etter ditt utstyr og den store åpningen gjør det enkelt å ta inn/ut videokameraet.

sp.tech videoväska SP-2020 med videokamera

Leveres med

 • SP TECH Videobag SP-2020
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen