Nyhet
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Shimoda Urban Explore 25 Boa
Artikkelnummer: 1061828

Shimoda Urban Explore 25 Boa

Stilig sekk for eventyrene

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • 25L og rom for 16'' bærbar PC
  • Tilgang ovenfra og fra siden
  • Justerbare, polstrede skillevegger

Velg variant

3 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Shimoda Urban Explore er en stilig og elegant ryggsekk designet for kreative mennesker som vil ut på eventyr i både by og natur. Ryggsekken er fullpakket med mange reisesmarte funksjoner som gjør det enklere å komme seg ut på eventyr i et tidløst design. Utsiden av sekken er laget av slitesterkt, vannavvisende materiale og kommer i to nye farger: Anthracite og Boa. Den er designet for å være enkel og komfortabel å bære, for eksempel under lange fotoøkter eller på reise. På skulderstroppen er det en polstret lomme med festeklips, og den er utstyrt med hurtigtilgang via siden eller toppen av sekken, slik at du raskt og enkelt får tilgang til utstyret du trenger. Urban Explore er rett og slett sekken med alle funksjonene du trenger, i en veldig ryddig innpakning.

Fordeler

  • Slitesterk ryggsekk i vannavvisende materiale
  • Tilgang med både topp- og sideåpninger
  • Sekken rommer tilsvarende 25 liter
  • Datarom med plass til bærbare datamaskiner på opptil 16".
  • Avtakbar teknologiinnsats for utstyret ditt
  • Stabil lomme for vannflaske og stativ

Elegant ryggsekk for eventyr

Urban Explore er designet for å gjøre det enkelt å reise, og oppfyller de fleste globale regler for håndbagasje og får til og med plass under et flysete. Den har også et nytt bagasjehåndtak som gjør det mulig å plassere sekken oppreist på en kabinbagasje, låsbare glidelåser, et bunnhåndtak for enkel transport med to hender, en skjult passlomme og siderom for vannflaske eller stativ. Alle funksjonene er nøye utvalgt for å gjøre den til et praktisk og stilig hjelpemiddel uansett hvor du ferdes.

Fleksibel ryggsekk med kamerainnsats

Du får en liten teknisk innsats som gir beskyttelse til for eksempel kamera og objektiver. Takket være de justerbare rommene og skilleveggene som passer til ulike typer utstyr og tilbehør, kan du tilpasse rommene til dine behov og få en velorganisert sekk. Rommene er mykt polstret for å beskytte utstyret mot støt og riper under transport.

Smarte rom og lomme for stativ og vannflaske

Det er alltid småting og tilbehør å ta med seg på tur. Ryggsekken har lommer på begge sider og kan brukes til vannflaske, stativ eller lignende utstyr. Sekken har også flere smarte lommer og rom for oppbevaring av personlige ting som mobiltelefon, pass og andre småting.

Leveres med

  • Shimoda Urban Explore 25
  • Innsatslomme for elektronisk utstyr
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen