Actionkamera

Fang eventyrene dine med et actionkamera eller få hele bildet med et 360-kamera. Hos oss kan du velge mellom et bredt spekter av rimelige og robuste action-, VR- eller 360-kameraer for eventyrlystne bilder og filmer. Velg mellom kjente merker som GoPro, DJI, Ricoh, Garmin, Insta360 og 360Fly. Besøk oss i butikk eller kjøp direkte på nettet.

159 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.