Droner

Med en drone kan du ta flyfoto og videoer fra luften og oppleve fantastisk utsikt. Vi har kameradroner av høy kvalitet for å ta fotograferingen din til nye høye nivåer, bokstavelig talt. Velg mellom en rekke populære modeller av droner fra DJI eller Ryze. Vi vil hjelpe deg både med kjøpet og hvordan du kommer i gang med droneflyging. Besøk oss i butikk og vi vil fortelle deg mer, kontakt vår kundeservice eller kjøp direkte på nettet.

246 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.